Valaki tartalmas hosszabb távú beszélgetést? 30/F
Keresek valakit, aki szintén szereti a tartalmas, hosszabb távú beszélgetéseket.
Kor, nem és lakhely nekem végülis mindegy. Egyetlen dolgot viszont ki nem állhatok: ha valaki szó nélkül eltűnik a süllyesztőbe. :)
Hosszabb távú, tartalmas beszélgetés?
Ez egyáltalán nem panaszfórum. Privátban sem biztos, hogy a hölgyek többségének szimpátiáját meg tudod nyerni.
A változatos témák "ecsetelése" később akár rémálommá is válhat. Talán így gondolhatják jónéhányan.
Én is szívesen élnék álomvilágban. De vajon megfordulnak-e néha itt az 50-es korosztályból férfiak?
Szerintem itt a max. korhatár inkább még mindig 40 év. Egyelőre.
Azt kívánom Kérdező, hogy legyen azért sikerélményed! (A hosszabb táv, az jelenthet akár csak 5 vagy 10 levélváltást is.)
Esetleg többre gondoltál?
1-es: Nem panaszkodni szeretnék, csak beszélgetni. Nem feltétlen hölgyet keresek, elbeszélgetek bárkivel, aki a fentieket tudja "teljesíteni".
Én a kérdések alapján azt látom, hogy vannak 50-es korosztályból férfiak. Ha jobban belegondolsz, pont ők azok akiknek már tényleg nincs hol ismerkedniük. Még nekem 30-asként azért lenne lehetőségem bárokba, kocsmákba stb. De valahogy nem vágyok rá.
2-es: Köszi szépen. :) Kezdetnek az se rossz, de azért hosszabbra gondoltam. Hetek, hónapok, évek.
Ötvenes férfi vagyok,de mivel én nem írogatni,hanem élőben beszélgetni szeretnék, ezért teljesen reménytelen.
Fél óra beszélgetés,nevetés,egy kávé mellett, vagy egy sétán többet ér másfél évnyi írogatással.
Egyelőre - előreláthatólag - június közepéig túl elfoglalt vagyok személyes találkozás szempontjából.
Ha mégis (bármilyen módon) tudok felszabadítani kapacitást, azt jelzem az illetékesnek.
1-es és 2-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!