Valakivel beszélgetnem kell, mert különben szerintem végzek magammal, valaki?
Figyelt kérdés
Csak olyan írjon aki megértő.2023. ápr. 12. 08:02
1/14 anonim válasza:
Szia! Mi a baj? Nem csinálj örűltséget! Irj nyugodtam privátban!
2023. ápr. 12. 08:05
2/14 anonim válasza:
Pszichológussal
2023. ápr. 12. 08:11
4/14 anonim válasza:
Itt valószínűleg senkinek nincs kompetenciája kezelni a krízisedet. Ezért kell a segélyvonalat hívd, ahol ki vannak emberek képezve arra, hogy tudják kezelni az ilyensmit.
Ha most valakire ráírsz és ő megpróbál meggyőzni, vagy bármi és mégis baj üt be, akkor az adott illető akire ráírtál örök életében felelősnek fogja magát gondolni. Úgyhogy kérlek, itt senkivel se próbálj beszélni, menj megfelelő szakemberhez, vagy csengesd meg a zöld számot.
2023. ápr. 12. 08:32
5/14 anonim válasza:
Szia. Krízis helyzetben szakembert keress. Nincs pszichológiai vizsgálja sok embernek(nekem van ,mert lekelett vizsgáznon a munkámból adódóan). De attól mégnem vagyok szakember. Itt adhat bárki tanácsot neked , de az igazi szakember nem tanácsot ad ,hanem meghallgat és próbál a probléma mélyére ásni,hogy rágyere hogy annyira nem vészes a helyzet és minden rendbe hozható. Ne csinálj semmi olyat amit később nem tudsz helyre hozzni. Legyél erős és tarts ki , a nap mindig ragyog a felhők felett.
2023. ápr. 12. 08:47
6/14 anonim válasza:
Mi a baj?
2023. ápr. 12. 09:41
7/14 anonim válasza:
Nekem is írhatsz.
2023. ápr. 12. 09:57
8/14 anonim válasza:
Írj rám
2023. ápr. 12. 11:32
9/14 anonim válasza:
Milyen idős vagy? Mi bánt?
2023. ápr. 12. 13:09
10/14 anonim válasza:
Szia nekem írhatsz nyugodtan!!!!!!!
2023. ápr. 12. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!