Aki hasonlóan helyzetben van, lenne kedve levelezni, esetleg barátkozni?
Figyelt kérdés
Párom nincs, és mostanra szinte teljesen elkopott a baráti köröm is, csak egy két ember maradt akivel néha váltunk pár mondatot, de megmondom őszintén hiányzik a társaság, a tartalmas beszélgetések, viccelődések..hogy legyen kivel megosztani az adott nap történéseit, esetleg közös programot tudjunk szervezni, gondolom értitek.
Bárkivel szívesen beszélgetek bármilyen témában, nem probléma ha nem teljesen azonos az érdeklődési körünk, mivel nyitott vagyok az újdonságokra, szívesen tanulok új dolgokat.
Én 19 éves vagyok, részemről nem okoz gondot néhány év korkülönbség, általában könnyen megtalálom a közös hangot a nálam idősebbekkel is.
Ha valakit érdekel esetleg egy baráti beszélgetés vagy barátkozás akkor nyugodtan írjon!
2023. ápr. 11. 18:41
1/7 anonim válasza:
Én egy 10essel idősebb vagyok. Ha ez nem gond számodra, akkor írj nyugodtan.
2023. ápr. 11. 22:17
2/7 anonim válasza:
Szia, 31 vagyok, ha nem zavar, én is szívesen beszélgetek.
2023. ápr. 12. 07:13
3/7 anonim válasza:
Fiu vagy vagy lany?
2023. ápr. 12. 08:40
4/7 A kérdező kommentje:
Lány
2023. ápr. 12. 17:58
5/7 anonim válasza:
Írj nyugodtan!
2023. ápr. 13. 14:43
6/7 anonim válasza:
Hol laksz?
2023. ápr. 13. 18:53
7/7 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, írj ha gondolod:)
2023. ápr. 13. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!