Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Leszbikus vagy biszex nők,...

Leszbikus vagy biszex nők, lenne kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Sajnos egy leszbikus ismerősöm sincs. Biszexeket ismerek csak, de ők mind férfiakkal vannak kapcsolatban évek óta. Szívesen beszélgetnék emberekkel, akik egy kicsit hozzám hasonlóbb szituban vannak, azaz nők felé nyitnának.

A hangsúly ebben a posztban leginkább a beszélgetésen van. Egy jó beszélgetés természetesen átmehet többe is (*wink-wink*), de az elején szerintem jobb bedobni egy full random témát, mint izzadtságszagú klasszikus ismerekedős kérdéseken végigrágni magunkat.

Egy kis infó magamról kezdésnek: nagyon szeretem a politikai-gazdasági témákat, a munkám pl. abból áll, hogy idősorokat elemzek egy banknak. Most fejezem az alapképzést egyetemen. Ezen kívül a gaming, rejtvények, olvasás is a hobbijaim közé tartoznak. Nagyon szeretnék egy macskát :)

22N

2023. ápr. 10. 11:06
1 2
 11/15 anonim válasza:

#12 esetedben ez most pont fordítva van. Szólsz az eladónak, hogy lisztet szeretnél venni, erre ő olyan kérdéssel válaszol, hogy liszt az nincs, de van cukor, az is jó?

Így már érted mi a probléma?

2023. ápr. 10. 13:21
 12/15 anonim válasza:
#11 és lehet azt mondja ,hogy igen a cukrot is elviszem, ha nincs liszt... nem lehet előre tudni
2023. ápr. 10. 15:26
 13/15 anonim válasza:

Szia. Én is szeretnék egy macskat, ha gondolod majd összerakhatjuk őket. 😝

Csak majd egyeztessünk elötte.

2023. ápr. 11. 23:28
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Én idősebb vagyok. Írj, szívesen levelezek.

2023. ápr. 15. 18:20
 15/15 anonim válasza:
23/L lány vagyok. Én is szívesen beszélgetek, ha még aktuális egyáltalán. :D
2023. jún. 16. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!