Leszbikus vagy biszex nők, lenne kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sajnos egy leszbikus ismerősöm sincs. Biszexeket ismerek csak, de ők mind férfiakkal vannak kapcsolatban évek óta. Szívesen beszélgetnék emberekkel, akik egy kicsit hozzám hasonlóbb szituban vannak, azaz nők felé nyitnának.
A hangsúly ebben a posztban leginkább a beszélgetésen van. Egy jó beszélgetés természetesen átmehet többe is (*wink-wink*), de az elején szerintem jobb bedobni egy full random témát, mint izzadtságszagú klasszikus ismerekedős kérdéseken végigrágni magunkat.
Egy kis infó magamról kezdésnek: nagyon szeretem a politikai-gazdasági témákat, a munkám pl. abból áll, hogy idősorokat elemzek egy banknak. Most fejezem az alapképzést egyetemen. Ezen kívül a gaming, rejtvények, olvasás is a hobbijaim közé tartoznak. Nagyon szeretnék egy macskát :)
Egy kicsit idősebb vagyok, mint te (30), de ha bármikor úgy érzed, hogy jól jönne egy leszbikussal megosztani valamit vagy kérdés merül fel benned valamiről, akkor én most felajánlom neked, hogy nyugodtan írhatsz. Én introvertált nő vagyok, nehezen nyitok az elején, de ha tanácsra van szükség vagy csak hallgatóság kell, akkor csupa fül vagyok. :)
2023. ápr. 10. 11:34
3/15 anonim válasza:
Szia. Biszex lány vagyok, mindjárt 20 éves, szívesen beszélgetek :)
2023. ápr. 10. 12:21
4/15 anonim válasza:
#4 mit nem sikerült felfognod?
2023. ápr. 10. 12:30
5/15 anonim válasza:
#5 mindent felfogtam, amit leírt
2023. ápr. 10. 12:38
6/15 anonim válasza:
Nem úgy tűnik, mivel leírta, hogy nőket keres.
2023. ápr. 10. 12:48
7/15 anonim válasza:
#7 ha lemész a sarki boltba, mert szükséged van lisztre, de nem látsz a polcon, akkor szó nélkül kisétálsz a boltból és elgyalogolsz az 5 km-re lévő szupermarketig, vagy megkérdezed az eladót, hogy nincs -e liszt véletlenül a raktárban???
2023. ápr. 10. 12:51
8/15 anonim válasza:
Én pánszexként / biszexként definiálom magam, de abszolút nem vagyok pasi-orientált. Szintén huszonkét éves, olvasni szerető nő vagyok, és van macskám is.
2023. ápr. 10. 13:00
9/15 anonim válasza:
#8 te véletlenül a raktárban nő vagy?
Nem érzed, hogy mennyire más példát hoztál fel?
2023. ápr. 10. 13:05
10/15 anonim válasza:
#11 nem, de ha vmi nincs egy adott helyen, akkor rákérdezek, hogy van-e, megszerezhető -e itt, mint egy kiírás miatt elszalasszam a lehetőséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!