Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nemrég kezdtem genshinezni...

Nemrég kezdtem genshinezni még csak 15-ös az adventure rankom de valaki nem szeretne jönni vlm játszani?

Figyelt kérdés
Néha kicsit uncsi egyedül🤷‍♀️ UID: 758256731 (ha eggyátalán ez kell hozzá😶)

#UID #Genshin Impact #Genshin friend #Genshin UID #Genshin friends
2023. márc. 26. 09:59
 1/6 anonim válasza:
nem
2023. márc. 26. 12:54
 2/6 anonim válasza:
Kor?
2023. márc. 26. 14:01
 3/6 A kérdező kommentje:
17/L
2023. márc. 26. 15:13
 4/6 anonim válasza:
lvl 16 kell
2023. márc. 26. 18:42
 5/6 anonim válasza:

Hát ez egy eléggé solo játék a multi nem tul érdekes vagy izgalmas, lv15-on pedig még nagyon is élvezned kéne a játékot hiszen még szinte minden új és ismeretlen, és annyi új küldi / hely/ story / event dolog van amit csinálhatsz h csak na. Plane h a nehézségi szint sincs nagyon eleresztve h segítség kelljen bármihez is. Max 1-2 idegesitobb boss-ra jo a multi h gyorsabban halljon

Ha lv 60 lennél megérteném h unod, én is így vagyok vele egy jó ideje. Mert most érted valaki belépne melléd és ott ugrálna körülötted meg mindent 1 hitelne attol nem lenne jobb. Max ha közben beszélgetnétek voicon, de a nagy szintü elunná az életét is ha olyan a szitu egy rövid idő után.1x probáltam egy új ismerősömmel, de ha beszélgettünk is nem igazán volt jó. Ha épp van valami tényleg multis event mint a bujocska és társai azzal csak csak lehet valamit csinálni, de az se tart sokáig.

2023. márc. 26. 19:11
 6/6 anonim válasza:

Szia, küldtem egy Friend requestet! Még AR35-ös vagyok, de már több, mint két éve játszok szinte napiszinten; és már el is értem a 60-as plafont... >.<

Ha bármiben kell segítség vagy valamit nem értesz nyugodtan írj - folyékonyan beszélek angolul~ ^^

2023. ápr. 17. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!