Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kinek van kedve ilyen "unalom...

Kinek van kedve ilyen "unalom űző" messenger csoportba lenni?

Figyelt kérdés

Szabályok:

- 12+

- csúnyán beszélni fokozottan, például anyázni nem lehet

- ha ismeredni akarsz privátban tedd, kérlek

- a csoportba akik kapcsolatban vannak be írhatják, de ne ott romantikázzanak

- hivásozni, aki akar lehet

- az arcodról kell beküldened egy képet

- bemutatkozhatsz, ha akarsz

- perverz dolgokat inkább ne, mert lehet hogy vannak kiskorúak is a beszélgetésben

Tudni válók:

Ha szeretnél jönni a messenger csoportba, akkor írj itt, de ha nem szeretnéd nyilvánossá tenni a teljes nevedet, akkor privátban írd meg, légy szíves! Jó szórakozást!

2023. márc. 17. 22:04
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Én benne voltam, de...varázslatosan eltűnt. 29, ha szeretnél, akkor írhatsz és csinálhatunk másikat vagy idk. Választ még nem kaptam hogy mi volt az oka amiért a tulaj törölte ( mert nem hiszem hogy az hogy 3 napig nem volt aktivitás, elnézve hogy az emberek lehetnek elfoglaltak)
2023. ápr. 4. 16:58
 32/36 anonim válasza:
Nem a 29-es vagyok, de ha kész a szerver akkor nekem is küldene valaki meghívót?
2023. ápr. 4. 17:04
 33/36 anonim válasza:
31 vagyok, hmm még nem csináltam szervert sose, de ha már vagyunk 2-3-an akkor szívesen elkészítem az alapját. Csak nem olyan nehéz, ha mégis, van net. Fő a pozitív hozzáállás. Szóval egyértelmű jelzést szeretnék hogy megcsináljam-e? ( ha igen, akkor estére meg is lehet)
2023. ápr. 4. 17:10
 34/36 anonim válasza:

Én benne vagyok

(32-es voltam)

2023. ápr. 4. 17:12
 35/36 anonim válasza:
Végül is lett ilyen csoport?
2023. jún. 17. 16:16
 36/36 anonim válasza:

Igen, lett, de egyrészt túl kevesen voltunk, másrészt egy idő után elkezdett kihalni, végül pedig pár napja meg is szűnt teljesen. :(

Egyébként az ötletet nem tartom rossznak, remélem lesz még kezdeményezés legközelebb is.

2023. jún. 18. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!