Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hisztek az igaz szerelem...

Johhny05 kérdése:

Hisztek az igaz szerelem megvalósulásában?

Figyelt kérdés

2023. márc. 10. 06:00
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Szerintem fontos a hit!

Szerintem fontosak az álmok!

Még fontosabbak tetteink amikkel megvalósítjuk őket!

2023. márc. 10. 06:01
 2/16 anonim válasza:

Volt hitem, voltak álmaim.

Amikor jött valaki,akiről azt éreztem,akkor mindent megadtam és lelkileg is örvendtem.

Aztán ...mind a háromról kiderult,hogy nem szerelem ,legalábbis részukről.Rájöttem,hogy a boldogság kék madara ugyanolyan kis mezei,kopott veréb,mint ami repked mindenfelé.Csak mi ruházzuk fel csodás dolgokkal.

Álmaimat elengedtem.Hitem másban van már csak.Három irtózatos csalódás után a szerelem nálam ne kopogjon többet.Nem vagyok otthon !

2023. márc. 10. 06:17
 3/16 K.O. válasza:

06:17

es ha pont a negyedik lenne a tleg AZ?:)

2023. márc. 10. 06:22
 4/16 anonim válasza:
Igen
2023. márc. 10. 06:58
 5/16 anonim válasza:
Már nem
2023. márc. 10. 07:06
 6/16 anonim válasza:

Szerintem azok hisznek az "igaz szerelem"-ben, akik még képesek gyermeket a világra hozni (mármint hölgyekre értem.)

Én mostanában kaptam mély és őszinte érzelmi vallomásokat a mostani páromtól - és bár eléggé rabul esett a szívem és sajog, mégis alig hiszem el...

Furcsa. Nagyon-nagyon hosszú ideig voltam szingli - részben kényszerhelyzetben veszteglés miatt - és néha azt gondolom, hogy "csípjen meg a másik", hogy felébredjek...

A "megszentelt" férfi-nő barátságban (plátói szerelem,) viszont FELTÉTLENÜL HISZEK!!! Olyan több is lehet, csak ne tudja meg egy másik, mert akkor jön az a bizonyos zöld szemű szörny.

2023. márc. 10. 07:06
 7/16 anonim válasza:
Szerintem ilyen csak a mesében van nagyrészt, vagy hogyha az életben elő is fordul ilyen, az elég ritka manapság.
2023. márc. 10. 13:20
 8/16 anonim válasza:
Nem, minden szerelem hazug mert érdekből történik.
2023. márc. 10. 16:45
 9/16 anonim válasza:

Kamu az egész fater, a halszagú népek csak az érdekeket nézik. De nem is hiába nem egyenlőek velünk.

Sokkal inkább tárgyak, úgy is kell kezelni őket.

2023. márc. 10. 18:53
 10/16 A kérdező kommentje:

Én saját megtapasztalásom alapján írom, hogy létezik.

Bár számomra is elég hihetetlennek tűnt, és még csak 3hónapja tart.

Remélem hosszan fog tartani.

2023. márc. 11. 03:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!