Hisztek az igaz szerelem megvalósulásában?
Szerintem fontos a hit!
Szerintem fontosak az álmok!
Még fontosabbak tetteink amikkel megvalósítjuk őket!
Volt hitem, voltak álmaim.
Amikor jött valaki,akiről azt éreztem,akkor mindent megadtam és lelkileg is örvendtem.
Aztán ...mind a háromról kiderult,hogy nem szerelem ,legalábbis részukről.Rájöttem,hogy a boldogság kék madara ugyanolyan kis mezei,kopott veréb,mint ami repked mindenfelé.Csak mi ruházzuk fel csodás dolgokkal.
Álmaimat elengedtem.Hitem másban van már csak.Három irtózatos csalódás után a szerelem nálam ne kopogjon többet.Nem vagyok otthon !
06:17
es ha pont a negyedik lenne a tleg AZ?:)
Szerintem azok hisznek az "igaz szerelem"-ben, akik még képesek gyermeket a világra hozni (mármint hölgyekre értem.)
Én mostanában kaptam mély és őszinte érzelmi vallomásokat a mostani páromtól - és bár eléggé rabul esett a szívem és sajog, mégis alig hiszem el...
Furcsa. Nagyon-nagyon hosszú ideig voltam szingli - részben kényszerhelyzetben veszteglés miatt - és néha azt gondolom, hogy "csípjen meg a másik", hogy felébredjek...
A "megszentelt" férfi-nő barátságban (plátói szerelem,) viszont FELTÉTLENÜL HISZEK!!! Olyan több is lehet, csak ne tudja meg egy másik, mert akkor jön az a bizonyos zöld szemű szörny.
Kamu az egész fater, a halszagú népek csak az érdekeket nézik. De nem is hiába nem egyenlőek velünk.
Sokkal inkább tárgyak, úgy is kell kezelni őket.
Én saját megtapasztalásom alapján írom, hogy létezik.
Bár számomra is elég hihetetlennek tűnt, és még csak 3hónapja tart.
Remélem hosszan fog tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!