Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Keresnék új női levelező...

Keresnék új női levelező partnereket.Volna jelenkező? 46/F.

Figyelt kérdés

2023. márc. 7. 05:25
 1/9 anonim válasza:

Kizárólag levelezőpartnert? Van párkapcsolatod?

Milyen célból ismerkednél? (Munkatársi ismeretség is elképzelhető részemről.)

Ui: remélem, hogy nem csak és kizárólag kalandorkodás az elképzelésed, mert az ilyesmi nem szokott érdekelni!

49/N

2023. márc. 7. 07:08
 2/9 anonim válasza:

Fiatalabb vagyok de sajnos a mai férfiak nagy része vagy az első, vagy a második mondatuk után már a farkukat mutogatják.

Nagyon sok ilyenbe botlottam bele sajnos és ez őket minősíti.

Azt hiszik hogy ezzel megtudnak minket hódítani, hát tévednek!

27N

2023. márc. 8. 00:32
 3/9 anonim válasza:

2-es válaszoló: őszintén megértelek. 27 éves koromban nekem is ilyen tapasztalataim voltak, anno 2001.-ben.

Munkát kerestem és (mivel nem voltam akkor még annyira tisztában a dolgok működésével,) "kézimunkát" írtam az expressz újságba.

Na, mondanom sem kell! Brrrrr...... kocsiban kézzel "mit csináljak" az éppen aktuális jelentkezőnek. Forgott rendesen a gyomrom.

Ui: nyilván a konkrétumot nem írtam oda (konyhai munka, zöldségpucolás és miegymás.) Talán ez lehetett a tévedések alapja.

Szóval NEM VAGYUNK HASZNÁLATI TÁRGYAK(!) Hölgytársaim nevében is a lelkem legmélyén fel vagyok háborodva a játszmázási kísérleteken.

2023. márc. 8. 08:03
 4/9 anonim válasza:

Zárszó: talán a való életben lényegesen nagyobb szerencsével jársz Kérdező!

(Talán mintha írtál volna privit, hogy nem vagy független és a párod mellett keresel mást.)

Légy szíves, javíts ki, ha tévednék...

2023. márc. 8. 08:05
 5/9 A kérdező kommentje:

4es.

Így van , van párom.

2023. márc. 8. 08:43
 6/9 A kérdező kommentje:
3as megértem amit írtál.
2023. márc. 8. 09:47
 7/9 anonim válasza:
Nem kérek privátot fiúk, köszi!!!
2023. márc. 8. 10:20
 8/9 anonim válasza:
Szia, csak levelezni szeretnél?
2023. márc. 25. 12:48
 9/9 A kérdező kommentje:
8# vagy beszélgetni.
2023. márc. 25. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!