Van kedve valakinek barátkozni?
Figyelt kérdés
A páromon kívűl sajnos nincsenek barátaim de jó lenne, örülnék neki,ha lenne vagy legalább egy levelező társ.Eléggé magányos vagyok aki gondolja írjon.20as korosztályból ismerkednék 23/n2023. febr. 23. 14:18
1/11 anonim válasza:
Nem, nincs kedvem, Jo nekem igy.
2023. febr. 23. 14:22
2/11 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés!
2023. febr. 23. 14:23
3/11 anonim válasza:
A mai 20 eveseknek komolyan nincs opciojuk ra ebbe az internetáztatta vilagba,hogy kapcsolatokat alakitsanak ki? Nehezen tudom elkepzelni.
2023. febr. 23. 14:24
4/11 anonim válasza:
"Van kedve valakinek barátkozni?"
"Nem, nincs kedvem, Jo nekem igy."
A nemleges valasz mar nem is elfogadott? Egyertelmuen a kerdesedre kaptad a valaszt.
2023. febr. 23. 14:24
5/11 anonim válasza:
Nincs kedvem hozzá😕
2023. febr. 23. 14:34
6/11 anonim válasza:
Nincs kedvem a magadfajtákhoz kérdező. Nem fordult meg benned az a gondolat, hogy lefoglald magad valamivel, amiben fejlődhetnél is?
2023. febr. 23. 15:36
7/11 anonim válasza:
Nekem írhatsz ha gondolod. 28F
2023. febr. 24. 19:44
8/11 anonim válasza:
Nekem sincs kedvem semmilyen kapcsolathoz sem. Nem akarok veled barátkozni.
Hehe hehe, s ide várjuk még legalább harminc ilyen luzer, felesleges, agyament hozzástólást,.... Gyerünk, vagytok még elegen agyhalottak... 😀😀😂
2023. febr. 25. 14:52
9/11 anonim válasza:
A napi provokálós komment is megvolt. Jöhet a következő :D
2023. febr. 25. 15:06
10/11 anonim válasza:
Alapvető emberi empátiát is mutathatnának a kommentelő emberkék, akik nem szeretnének barátkozni. Nem tudjuk, milyen élethelyzete van, lehet szorongós, depressziós, megromolhattak a baráti kapcsolatai ami miatt rosszul érezheti magát. Nem kell egy lapáttal rátenni, a magány érzése így is elég terhelő. Lehet, olyan munkahelye, lehet olyan helyzete az egyetemen vagy ahová jár suliba, hogy nem sikerült kialakítani emberi kapcsolatokat. Vagy szociális szorongása van és nem mer kezdeményezni emberi kapcsolatok terén. Az emberek nagy részét ez meg nem igazán érdekli, vagy pedig nem is tudják, meg el vannak a kis maguk világában.
2023. márc. 13. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!