Lenne kedve valaki lánynak/nőnek barátkoznia? 21/L
21 éves egyetemista lány vagyok, és sajnos csak a páromra számíthatok, nincsenek barátnőim, pedig igényelném. Évek óta ez a problémám, és a magány teljesen depresszióssá tesz elég durván. :( (Ismerkedési tanácsokat nem kérek köszönöm, mert kifejezetten nyitott és társasági ember vagyok.) Több ilyen kérdést láttam már, megpróbálom én is.
Rólam röviden: Budapest és Eger között ingázok, tehát e két város környékéről ismerkednék leginkább. Korosztály mindegy, de jobban örülnék korombelieknek a közös érdeklődés és tevékenységek miatt. Művészetkedvelő, aki szeretne néha csak együtt vásárolni, lustálkodni, pletyizni és bulizni.:)
Fiatalos, nyitott, elfogadó, életigenlő emberekkel szimpatizálok.
Ui.: fiúkkal is nagyon szívesen ismerkedek, de a fiú-lány barátságaimból jó még nem sült ki, ezért a lányokat preferálnám jobban.
Szia!
Csak félve jelentkezem, mert írtad, hogy az F nemmel kevésbé szívesen kockáztatnál, de ha esetleg kapok egy esélyt, akkor szívesen barátkoznék.
26/F (Budapest)
Szívesen barátkoznék :)
19L, Budapest
Én is szívesen barátkoznék. :)
25/L
Én is szívesen barátkoznék. :)
szerintem csomó hasonló korabeli emberke nagyon elfoglalt és nincs ideje ismerkedni, pedig a vírushelyzet után egyre több a magányos vagy nem sok barátokkal bírom 30as korosztály
Én is szívesen barátkoznék:))
24/L (Budapest)
Én is szívesen barátkoznék. Én is sokat ingàzok, szeretem a művészeteket, hangszeren játszom, és írok. Egyetemre készülök.
Húsz éves vagyok, heteró, és lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!