Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tindert lehet használni külön...

Tindert lehet használni külön barátkeresésre?

Figyelt kérdés

Tehát elkülönítve a párkereséstől. Bumble nevű alkalmazáson pl. ki lehet választani, hogy barátot vagy párt keresek-e.

Úgy hallottam, hogy Tindert is lehet barátkeresésre használni, de szeretném tudni, hogy elkülönül-e a párkeresős résztől.

(Van párom és nem szeretném, ha félreértés lenne belőle, hogy pl. egy ismerős meglát engem Tinderen :)

2023. márc. 1. 02:31
 1/10 anonim válasza:
Erre nem a tinder a legjobb hely. Nem rosszból, de csak húzod mások idejét, miközben azt sem fogják tudni, hogy te csak unalmadba barátokat keresel és van párkapcsolatod. Olyan alkalmazásokon keress barátokat, amik kifejezetten erre a célra készültek, ne egy társkeresőn.
2023. márc. 1. 03:13
 2/10 anonim válasza:
Elméletileg lehet, de senki nem fogja elhinni, hogy arra használod, és az emberek 99,9%-a nem is olyan céllal használja.
2023. márc. 1. 06:07
 3/10 anonim válasza:

1-es:

Tudsz olyan alkalmazást mondani, ami kifejezetten barátkozásra készült?

Engem is érdekelne, szintén hasonló helyzetben vagyok, mint te, kérdező.

Ha van bármi ötleteket, osszátok meg velem is :)

2023. márc. 1. 06:43
 4/10 anonim válasza:
Úgy érzem, Tinderen van épp elég unatkozó ember, akik bármilyen szándék nélkül húzzák mások idejét...
2023. márc. 1. 08:08
 5/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az lenne a legjobb hely. Párkeresésre sem az igazi, mert legtöbben szexpartnert keresnek.
2023. márc. 1. 09:58
 6/10 anonim válasza:
Wink. Próbáld ki:)
2023. márc. 1. 10:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Ezek szerint a Tinder nem úgy működik, mint a BFF.

3-as! Van egy pár (pl. Wink, Bumble, Yubo, Meetup), de nekem a Bumble-n kívül egyik sem jött be. Ennél letöltés után ki lehet választani, hogy barátokat keresel-e (BFF mód) vagy párt (Date mód) és akkor csak olyan embereket dob fel, akik ugyanazt keresik, mint te. Ugyanúgy működik, mint a Tinder, egymás után mutat embereket (pár kép és néhány mondat, érdeklődési körük, amit megadnak magukról), és az alapján tudod balra vagy jobbra húzni őket. Ha mindketten jobbra hozzátok egymást, tudtok írni egymásnak.

De itt is megfigyelhető, hogy kb minden 2. match-ből lesz csak egyáltalán beszélgetés..

2023. márc. 1. 17:20
 8/10 Gymnospermatophyta válasza:

Ez hülyeség, hogy húzza mások idejét meg, hogy senki nem tudja mit keres meg mit nem. Egyrészt ezt le lehet írni a bemutatkozásnál. Ha valaki nem olvassa el, vessen magára:D Másrészt ezt már nem csak leírni lehet hanem megadhatsz különböző kategóriákat, hogy milyen céllal vagy itt: alkalmi, komoly kapcsolat, barátot keresel stb. Szóval igen, ennélfogva lehet arra is használni, szoktam ilyeneket látni. Be tudod állítani.

Hogy találsz-e rajta az más kérdés, de ha úgy érzed megpróbálnád miért ne.

2023. márc. 1. 17:46
 9/10 Gymnospermatophyta válasza:
(viszont nincsenek külön kategorizálva az emberek, mindenkit egybe ömleszt és a profiljánál látod, hogy kit keres, miért van itt - ha megadta)
2023. márc. 1. 17:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :) Végülis, lehet, hogy így is megér egy próbát. :)
2023. márc. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!