Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Igaz lány barátot keresek (?)

Igaz lány barátot keresek (?)

Figyelt kérdés

- 18 év körüli

- aki humoros, önreflexív

- érzelmes, megértő

- szereti az állatokat (pl. macskákat)

- érdekli a vonzás törvénye & spiritualitás & pszichológia mélyebben

18/L

#vonzástörvénye #ismerkedés #igazbarátság #macskák #barátság

2022. márc. 18. 18:46
 1/8 anonim válasza:
😉 Sok sikert !
2022. márc. 18. 18:56
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 köszi
2022. márc. 18. 18:59
 3/8 anonim válasza:

Nekem sincs

20L

2022. márc. 18. 19:03
 4/8 anonim válasza:

Szia, ugyan fiu vagyok..hol laksz

?

2022. márc. 18. 19:20
 5/8 anonim válasza:
Gyengébbek kedvéért hoztál egy példát ÁLLATRA, nehogy félreértés legyen belőle... "de hisz nekem a kedvenc állatom a zuhanykabin, ja hogy az nem állat? WUT!"
2022. márc. 19. 00:08
 6/8 anonim válasza:

🙂 Én a csirkét szeretem, a tonhalat meg a tengergyümölcseit.

😶 De hogy valaki a macskát... o_O)'

🤓 Rántva vagy sütve ?

2022. márc. 19. 00:12
 7/8 anonim válasza:

Engem csak az érdekelne, hogy miért zárod ki a lehetőségét hogy esetleg egy fiúval is tudnál ilyenekről beszélgetni és/vagy a közös érdeklődés kapcsán barátságot kialakítani? Mert én történetesen ilyen vagyok aki a korához képest eléggé fejlett olyan téren hogy mindig is érdekeltek földi létünk tágabb összefüggései. Illetve, hogy tényleg képesek vagyunk az elménkkel befolyásolni a körülöttünk történő eseményeket? Ezért végeztem mondjuk Agykontroll tanfolyamot. Amihez maga a vonzás törvénye is hasonló hogy a gondolatainknak olykor mekkora jelentősége van. Hipnózisról hallottál-e már? Azon is részt vettem egy érdekes élmény volt. És alig pár évvel vagyok idősebb nálad. De nyilván ilyen korban a többség itt nem ilyen, és inkább rátok lányokra jelemző az efféle hitvallás. Viszont nem csak ti vagytok megáldva mélyebb gondolkodással. :D

Szóval kár hogy csak lányokkal barátkoznál, mert ha tényleg jártas vagy a spiritualitásban akkor szerintem jókat tudnánk beszélgetni.

2022. márc. 19. 00:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Trollok kíméljetek (5-ös,6-os),nekem kettő macskám van, azért irtam
2022. márc. 19. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!