Igaz lány barátot keresek (?)
- 18 év körüli
- aki humoros, önreflexív
- érzelmes, megértő
- szereti az állatokat (pl. macskákat)
- érdekli a vonzás törvénye & spiritualitás & pszichológia mélyebben
18/L
#vonzástörvénye #ismerkedés #igazbarátság #macskák #barátság
Nekem sincs
20L
Szia, ugyan fiu vagyok..hol laksz
?
🙂 Én a csirkét szeretem, a tonhalat meg a tengergyümölcseit.
😶 De hogy valaki a macskát... o_O)'
🤓 Rántva vagy sütve ?
Engem csak az érdekelne, hogy miért zárod ki a lehetőségét hogy esetleg egy fiúval is tudnál ilyenekről beszélgetni és/vagy a közös érdeklődés kapcsán barátságot kialakítani? Mert én történetesen ilyen vagyok aki a korához képest eléggé fejlett olyan téren hogy mindig is érdekeltek földi létünk tágabb összefüggései. Illetve, hogy tényleg képesek vagyunk az elménkkel befolyásolni a körülöttünk történő eseményeket? Ezért végeztem mondjuk Agykontroll tanfolyamot. Amihez maga a vonzás törvénye is hasonló hogy a gondolatainknak olykor mekkora jelentősége van. Hipnózisról hallottál-e már? Azon is részt vettem egy érdekes élmény volt. És alig pár évvel vagyok idősebb nálad. De nyilván ilyen korban a többség itt nem ilyen, és inkább rátok lányokra jelemző az efféle hitvallás. Viszont nem csak ti vagytok megáldva mélyebb gondolkodással. :D
Szóval kár hogy csak lányokkal barátkoznál, mert ha tényleg jártas vagy a spiritualitásban akkor szerintem jókat tudnánk beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!