Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Olyan emberekkel szeretnék...

Olyan emberekkel szeretnék levelezni, akiknek volt már halálközeli élménye. Vagy rendelkezik hiteles beszámolóval. Léteznek ilyenek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 09:05
 1/3 anonim válasza:

Az eszméletemet már vesztettem el. Ez korántsem közeli a halálhoz, érdekesnek azonban érdekes. Mert a köröttem lévők mást láttak, mint amit én éreztem.

Pár percig nem reagáltam semmit. Szólongattak, pofozgattak, mire megszólaltam, hogy itt vagyok... Aztán lassan magamhoz tértem.

De ezt a pár percet én többórás alvásnak és aktív álmodásként éltem meg. Még mondtam is, hogy épp álmodtam, miért pont most ébresztettetek fel.. ??

2023. febr. 13. 09:35
 2/3 anonim válasza:
Az elég, hogy majdnem elütött a villamos kétszer, két egymást követő nap ugyanazon a helyen és időpontban? Megúsztam sérülés nélkül, de eléggé halálközeli állapot volt.
2023. febr. 13. 09:35
 3/3 anonim válasza:

Miért szeretnél ilyen személlyel beszélni, Kérdező? És mit tekintesz hiteles beszámolónak?

Volt ilyen élményem, de pont nem szeretek beszélni róla. Sem szóban, sem írásban.

2023. febr. 13. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!