Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Milyen a gimi? Ti hogy barátko...

Milyen a gimi? Ti hogy barátkoztatok össze az osztálytársaitokkal? A gólyatábor mennyire fontos ismerkedés szempontjából? Már ott kialakulnak baráti társaságok? Milyen programok voltak?

Figyelt kérdés

2023. febr. 11. 10:52
 1/7 anonim válasza:
Nekünk gólyatábor nem volt, szóval erről nem tudok írni. Az viszont biztos hogy az első kb 2 hétben alakulnak ki az első stabilabb baráti körök, szóval ebben az időszakban menj oda minél több emberhez majd dumálni, beszélgess, ismerkedj a lehető legtöbb emberrel. Gólyatáborba érdemes lehet elmenni mert gimiben még nem a féktelen ivászat és hányás van a középpontban. Ami gólyatáborokról én tudok ott ismerkedős játékok voltak, sorversenyek, vetélkedők.
2023. febr. 11. 12:43
 2/7 anonim válasza:

Gólyatáborba én nem voltam egyéb okok miatt, viszont az ilyeneken általában csak az újak fele szokott ott lenni, legalább is én voltam olyanon ahol mi voltunk a végzősök már illetve a leendő végzősök plusz én voltam az egyik szervező és én akkor ezt láttam, meg hallottam hogy máskor sem szokott másképp lenni. Mi ezeken többnyire játékokat szerveztünk jóformán csapatjátékokat, aztán a környéken egyéb programokat, látni valókat, némi túrát, ha strandolásra alkalmas idő volt akkor arra is sor került. Nekem tetszett és láttam hogy ami barátságok ott kialakultak azok késöbb teljesen másképp végződtek. Volt két jó barát akik ott haverkodtak össze, viszont amikor elkezdődött a suli és eltelt pár hét már mindkettő teljesen más emberekkel lógott, szóval nem feltétlen alakulnak ott ki barátságok. Sőt volt olyan kisebb kialakult baráti kör akikhez késöbb csatlakoztak páran a suli ideje alatt.

Egyébként az első pár hétben főleg az első kettöben érdemes minél több emberrel beszélgetni, haverkodni, mert így lehet esély egy jó barátság kialakulására.

2023. febr. 11. 15:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. febr. 11. 18:03
 4/7 anonim válasza:
Figyeld az olyan, hogy kb. mindenki látja a másikról, hogy hasonló e , mint ő és ennyi. Hiába mennél oda egy vagányabb figurához, ha te szerény vagy, mert nem fog befogadni a közeg vagy kilök magából elöbb-utóbb. Ne félj megtalálod, majd az osztályban a hozzád illő embert. Csak vigyázz ne te legyél az, aki senkinek se kell, mert minden osztályban vannak kitaszítottak, akik lehúzzák a 4 évet egyedül.
2023. febr. 11. 19:23
 5/7 anonim válasza:

Még csak 2 éve ismerem az osztályomat, de én személy szerint gólyatáborban is ugyanazzal a 4 emberrel lógtam együtt leginkább, akikkel most is. Mondjuk a gólyatáborban még mindenki mindenkivel ismerkedett, azóta meg úgy tapasztaltam, hogy csak eltávolodtunk jobban egymástól, és csak egy pár embernél alakult ki közelebbi barátság.

Mondjuk persze ez nem azt jelenti, hogy 4-5 évig ugyanazokkal leszel mint akikkel gt-ban, mert az osztálykirándulások és hasonlók is sokat alakítják a közösséget.

2023. febr. 13. 15:32
 6/7 anonim válasza:

Én nem mentem gólyatáborba de az első nap összebarátkoztam két osztály társammal, az egyikük volt a másik szintén nem. Aki volt ő ott kialakított egy több fős baráti társaságot a tábor alatt és “bevitt” minket is, egész gimi alatt nagyszerű barátok voltunk és reméljük ez egyetem alatt sem változik.

Az biztos hogy a gólya tábor meghatározó, abban nagy előnyt ad hogy évfolyamtársakat is megismersz osztálytársak mellett (már ha egybe van tartva nektek) és a legtöbb klikk tényleg ott alakult ki. Viszont a magam féle emberek akik nem mentek is találtak társaságot és én nem bántam meg annyira hogy nem mentem, de jó bulinak hangzott szóval szerintem ha szeretnél akkor megéri elmenni

2023. jún. 27. 00:22
 7/7 anonim válasza:

Nálunk nagyon jó volt a gólyatábor. Szívatásos feladatok egyáltalán nem voltak, mert tanárok voltak, nem felsőbb évesek. Kirándultunk, voltak csapatépítős játékok meg esti sütögetés, de egyébként csomó időnk volt, amikor mindenki azt csinált amit akart (normális kereteken belül).

Nálunk igazából már a gólyatáborban kialakultak a bizonyos klikkek, amikben nem is nagyon volt eltérés az évek alatt. Egy-két ember volt, hogy egyik társaságból a másikba csöppent, de én például nagyrészt azokkal alakítottam ki szorosabb kapcsolatot, akikkel egy szobába kerültem. Szerencsém volt, mert alapból olyan típusúak voltak, mint én, így tényleg a legelejétől a végéig együtt voltunk. Én próbáltam nyitni egyébként a többiek felé is, de annyira megvoltak a klikkek és a köztük lévő különbségek, hogy nyilvánvaló volt hogy velük nem jönnek ki olyan jól.

2023. aug. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!