Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Éjszakai bagoly vagy?

Éjszakai bagoly vagy?

Figyelt kérdés

Akkor Téged kereslek! Hónapok óta túrom a netet egy olyan csoport iránt, ahol akár az esti-éjszakai órákban is aktívak az emberek; kevés sikerrel.

Amennyiben igazak rád ezek, jó helyen jársz:

- az esti órákban vagy aktív és energikus

- nemigen tudod levezetni a napi feszkót, vagy nincs kivel/mivel

- nyitott vagy bármilyen témára és nem tartod magad egy gyásznak

(- na jó, lehetsz az is, én is szoktam magam úgy érezni, de akkor húzzuk ki egymást belőle, tesamesa)

- kommunikatív vagy (bár, ha unalmas, az is lehet, hogy jó, mert legalább könnyebben alszunk be egymáson...)

- őőő...

Nagyjából ennyi. Hiszem, hogy itt is találhatok kortól, nemtől függetlenül olyan személy(eke)t, akik szintén azzal nyűglődnek, hogy a naponta összegyűlt sok szentszart nem tudják levezetni semmivel, így este rosszul/sehogy sem alszanak, mert pörög a téma az agyukban.

Ha ez számít, akkor 30F, de mint írtam, kortól-nemtől függetlenül jöhet bárki, aki kedvet érez a leírtakhoz. 😉

2023. febr. 7. 22:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#7 Gyere! Nem tudom, engem is mi a franc tart még itt ennek a süllyedő hajónak a fedélzetén... 😅

#8 Tisztelet! Én is fél 3 körül érzem azt, hogy már fogy a Duracell, de reggel 9 körül aktivizálnom kell magam a munka miatt, ami délig nettó szenvedést jelent (és én kávé nélkül élem túl...) Rendezzünk éjszakai maratont! Tényleg futsz, vagy csak a példa kedvéért? 😄

Legszarabb ebben az egész eltolódott bioritmusban, hogy bármelyik ismerősömmel/barátommal elkezdek este beszélni, inkább lelépnek, mert nekem ilyenkor nem áll be a pofám, ők meg már haldokolnak... Ti is tapasztaltok ilyet?

2023. febr. 7. 22:47
 12/16 anonim válasza:
Az vagyok, ha épp nem halok meg melóban.
2023. febr. 7. 22:54
 13/16 anonim válasza:
11, Példa kedvéért a maratont mert asztmás vagyok és nem bírok futni, s ez elég sok mindenben korlátoz sajnos ami mozgás. Így mindenféle akció-vígjáték jellegű sztorikat meg verseket írok levezetve a feszkót és átállítottam a bioritmusom teljesen az éjszakai üzemre, mivel éjjeles is vagyok melóba sokat. Inkább ez lesz a normális, max a koránkelős nappalos szolikon szenvedek. Hát igen, nekem is velem korabeliek már tök korán elmennek aludni, nem is értem. Idősebbek meg hát már nyolckor, na azon teljesen ki vagyok akadva, annyira hihetetlen nekem.
2023. febr. 8. 00:39
 14/16 anonim válasza:
#13 nyugi, mi még itt vagyunk :)
2023. febr. 8. 00:42
 15/16 anonim válasza:
14, Ez tök jó, az éjjel legyen veled! :) best időszak
2023. febr. 8. 00:46
 16/16 anonim válasza:
Még csak most kezdek edzeni
2023. febr. 8. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!