Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Éjszakai bagoly vagy?

Éjszakai bagoly vagy?

Figyelt kérdés

Akkor Téged kereslek! Hónapok óta túrom a netet egy olyan csoport iránt, ahol akár az esti-éjszakai órákban is aktívak az emberek; kevés sikerrel.

Amennyiben igazak rád ezek, jó helyen jársz:

- az esti órákban vagy aktív és energikus

- nemigen tudod levezetni a napi feszkót, vagy nincs kivel/mivel

- nyitott vagy bármilyen témára és nem tartod magad egy gyásznak

(- na jó, lehetsz az is, én is szoktam magam úgy érezni, de akkor húzzuk ki egymást belőle, tesamesa)

- kommunikatív vagy (bár, ha unalmas, az is lehet, hogy jó, mert legalább könnyebben alszunk be egymáson...)

- őőő...

Nagyjából ennyi. Hiszem, hogy itt is találhatok kortól, nemtől függetlenül olyan személy(eke)t, akik szintén azzal nyűglődnek, hogy a naponta összegyűlt sok szentszart nem tudják levezetni semmivel, így este rosszul/sehogy sem alszanak, mert pörög a téma az agyukban.

Ha ez számít, akkor 30F, de mint írtam, kortól-nemtől függetlenül jöhet bárki, aki kedvet érez a leírtakhoz. 😉

2023. febr. 7. 22:19
1 2
 1/16 anonim válasza:
Igen. Magamra ismertem
2023. febr. 7. 22:26
 2/16 A kérdező kommentje:
#1 Jobban is kifejtheted, itt is, privátban is. Igazából nem arra vagyok kíváncsi, hogy "igen, én is ilyen vagyok", hanem jó lenne összefogni a hasonszőrűekkel és akár csak ketten, akár egy csoportban beszélgetni addig, amíg ki nem hullunk félholtan. 😄
2023. febr. 7. 22:29
 3/16 anonim válasza:
Nekem viszont az nem igazán egyértelmű, hogy pontosan mit is szeretnél egy éjjeli bagoly társaságában?! Csak beszélgetni?
2023. febr. 7. 22:32
 4/16 anonim válasza:
Gyere spanyolországba, itt majdnem mindenki ilyen. 9-10 felé vacsoráznak az emberek. Sok spanyol nagyvárosban már olcsóbbak az albérletek mint bp-n és itt 1100 euro a minimálbér (450k huf).
2023. febr. 7. 22:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Beszélgetni az élet dolgairól, a hobbikról, ami nyomja a lelket, vagy egyszerűen csak bármiről. Ha nincs nagy távolság, akár programozni (billiárd, bowling, csavargás a városban, éjszakai bringatúra, ha jobb idők lesznek - például lesz majd a Mozgás Éjszakája nyáron; vagy akármi, ami aktív).
2023. febr. 7. 22:37
 6/16 A kérdező kommentje:
#4 Eltaláltad a célom, pár éven belül ott képzelem el magam.
2023. febr. 7. 22:38
 7/16 anonim válasza:
Engem ne hagyj itt!
2023. febr. 7. 22:39
 8/16 anonim válasza:
Én hajnali fél háromig fenn vagyok és délig alszom, ha tehetem. Ha négykor kelek, akkor egykor fekszem le. Éjjel nem is vagyok álmos, akkor pörgök elemembe vagyok, lefutnám a maratont is, de nappal, az alvásra való nekem :) Sokszor elmegyek vezetni mert nem bírok elnyugodni, de amúgy nincs mit csinálni
2023. febr. 7. 22:40
 9/16 anonim válasza:
Én szintén eléggé későn szoktam feküdni, akkor is ha másnap korán kell kelnem. Este 10 után mondjuk már nem vagyok annyira aktív, főleg ilyenkor, mikor baromi hideg van kint. Nyáron néha ki szoktam menni sétálni, de általában csak itthon teszek-veszek, filmezek, olvasok, ilyesmi.
2023. febr. 7. 22:44
 10/16 anonim válasza:
Az lennék, de a munka miatt nem lehet.
2023. febr. 7. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!