Abban a helyzetben vagyok , hogy nem vagyok biztos magamban(mármint, hogy a fiúkhoz vagy a lányokhoz vonzódom e.) Hol tudnék imerkedni/ beszélgetni leszbikus vagy biszex lányokkal ? 17/L
Én már egészen kicsiként is a nőkre figyeltem fel, már ovis korból rémlik, hogy a zenés csatornákat is a szép nők miatt szerettem nézni, hallgatni a tv-ben. Ez idővel csak erősödött, általános iskolás koromban tudatosult bennem, hogy akkor miről is van szó, talán 6./7. osztály körül, annyira pontosan már nem emlékszem, de tudom, hogy amikor gimibe kerültem, akkor már egy leszbikus nővel ismerkedtem még msn-en. :) Beszélgettünk, idővel találkoztunk és akkor már nem volt kérdés, hogy leszbikus vagyok-e. Régen volt leszbikus társkereső, az megszűnt, nem tudom, hogy most vannak-e ilyen oldalak. Itt óvatosan, vannak rendes nők, de pasik is könnyen megtalálnak. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan keress meg.
30 éves vagyok, ha ez számít.
ma 22:15
Máshol éld ki az LMBTQ közösséggel szembeni gyűlölködésed!
Szánalmas lúzer!
Te mitől vagy "jobb" náluk, hogy itt provokálsz???
Írhattok nekem is:))
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!