Lenne kedve valakinek barátkozni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
Tehát nem kapcsolatot keresek szimplán barátságot. Lehetsz lány vagy fiú is mindegy,a lényeg hogy légy megértő,empatikus.Lehetőleg ne az legyen hogy 2 beszélgetés után se kép se hang. Leginkább 18-26 éves korosztály. Akivel úgy megértenénk egymást,közös programokat szervezni tudnánk.
Főként Debrecen és környéke.
2023. febr. 6. 21:10
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi azt lemaradt.
18L
2023. febr. 6. 21:11
2/5 anonim válasza:
Itt járok egyetemre Debben, ha gondolod írj. 21/F
2023. febr. 6. 21:15
3/5 anonim válasza:
Miskolc környékén vagyok, ha belefér. Egyetemre járok. Szívesen barátkozok és ha úgy alakul hogy barátok leszünk, nekem nem gond az utazás. 21/F
2023. febr. 6. 23:32
4/5 anonim válasza:
Pesti vagyok, de nem probléma az utazás. Február végefelé pont megyek Debrecenbe. Igaz így nem lesz napi szintű találkozó, de szerintem pont ettől lesz az a kevés minőségi, mert nem futószalagon mennek a programok. Nem fogok eltűnni, de kérlek te se tűnj el és ne váljon egyirányúvá, aki nem tűnik el az is csak akkor ad magáról életjelet ha én keresem és ez így nem barátság. Azért néha te is legalább annyit kérdezz meg tőlem, hogy hogy vagyok.
2023. febr. 7. 09:12
5/5 anonim válasza:
Én is a Debreceni Egyetemre járok. Szívesen barátkozok,szóval ha van kedved írj
2023. febr. 14. 20:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!