Valakinek van kedve beszélgetni egy érzékenyebb sráccal? (Lányok)
Általában nem vagyok magányosabb hangulatban, de ez az év valahogy így hozta. :/
Csak nagyon röviden pár dolog; Szeretek sportolni, sorozatozni/filmezni, ha az időm és a mentális állapotom is úgy tartja, akkor alapján véve szeretek lolozni is, meeeg érdekel a 3D modellezés. Jelenleg azon dolgozgatok, hogy Kanadába, esetleg Németországba tudjak kimenni.
Egyébként nagyon sok minden érdekel, szóval nyitott vagyok egy rakat témára. Mellesleg jó hallgatóság is vagyok.😁
Tudom, ez a saját nememtől egy rossz kopott duma, de én tényleg csak beszélgetnék.😅
(22/F)
Így van, ti ketten szerencsére nagyon jól ismertek. :D
Habár lehet itt inkább magatokat vettétek szemügyre, és gondoltátok ideböfögtök valamit, amit valszeg ti csináltok itt a gyk-n.
Ti pont olyan értelmesek lehettek, mint ez a kedves "gyúrcsányjobbvót" alak.✌️
Ööö...nekem már azóta írt (#én voltam az első, haha :D) és nem küldött dikpiket, nem kérdezte, hogy az anált szeretem e, de még a bemutatkozóját sem egészítette ki olyanokkal, hogy "saját lakásom van, nem iszok, nem dohányzok, a szőnyeg közepére sem sz.rok" szóval nem írnám le ilyen hamar a helyetekben ;)
Nagyon sok srác van, aki már kicsit unja, hogy csak haverok vannak - és lányok is, akik hasonlóan vannak a barátnőikkel, ennyi. Szeretünk új látásmódokat megismerni.
Ha meg valamelyik fél részéről több alakulna, abba nem kötelező beleegyezni, nyugodtan mondhatja a másik, hogy "akkor szép volt, jó volt, agyő".
Szóval nem ijedtem meg, ja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!