Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve beszélgetn...

Valakinek van kedve beszélgetni egy érzékenyebb sráccal? (Lányok)

Figyelt kérdés

Általában nem vagyok magányosabb hangulatban, de ez az év valahogy így hozta. :/

Csak nagyon röviden pár dolog; Szeretek sportolni, sorozatozni/filmezni, ha az időm és a mentális állapotom is úgy tartja, akkor alapján véve szeretek lolozni is, meeeg érdekel a 3D modellezés. Jelenleg azon dolgozgatok, hogy Kanadába, esetleg Németországba tudjak kimenni.

Egyébként nagyon sok minden érdekel, szóval nyitott vagyok egy rakat témára. Mellesleg jó hallgatóság is vagyok.😁

Tudom, ez a saját nememtől egy rossz kopott duma, de én tényleg csak beszélgetnék.😅

(22/F)

#beszélgetés #magány #barátkozás #Magyarország lett a top1 korrupt EU ban
2023. febr. 5. 21:35
1 2
 1/13 anonim válasza:

Az utolsó hashtag annyira random, nagyon nevetek :'D ráadásul a szavakat is külön...zseniális.

#ma is megérte feljönnöm ide olvasgatni

(Nem irónia, szóval még jó, hogy ebben a kategóriában senki nem tud lepontozni, ha szerinte szar humorom van...)

2023. febr. 5. 22:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Igyekeztem egy kis reklámot is csempészni a dologba... 😅
2023. febr. 5. 22:13
 3/13 anonim válasza:

Jó bemutatkozót írtál, eladja az magát reklám nélkül is ;)

De a lolnak mi köze van a mentális állapothoz? Te is üvöltözni szoktál közben? :D

2023. febr. 5. 22:22
 4/13 A kérdező kommentje:

Nos, köszönöm.:D

És neeem, nem szoktam.😅

Igazából egy elég nyugodt természet vagyok, szóval ritka ha engem felidegesítenek. Viszont a lol... ha egy picit több időt szentelek neki, akkor azért ki tud zökkenteni a lelki egyensúlyból. Nem túlzottan, de azért na.xd

2023. febr. 5. 22:39
 5/13 anonim válasza:
Gyurcsánnyal első előttiek lennénk!
2023. febr. 5. 22:39
 6/13 A kérdező kommentje:

Igen, mert csak ez a kettő létezik.

👍

2023. febr. 5. 22:42
 7/13 anonim válasza:
"neeeeeeeem, á, dehogy" :D de akkor szeretsz azért egy cseppet idegeskedni, hiszen mégis játszod.
2023. febr. 5. 22:44
 8/13 anonim válasza:
Lenne egy kérdésem. Miért csak lányokkal? Az ilyen esetekben mindig felmerül bennem, hogy az illetőnek hátsó szándéka van.
2023. febr. 6. 08:56
 9/13 anonim válasza:
Beszélgetni tudsz fiúkkal is! Úristen!
2023. febr. 6. 10:00
 10/13 anonim válasza:

#8 hát pont arról van szó, egy szingli fiú miért akarhat csak lányokkal beszélgetni? Na vajon miért? :D amúgy nincs ezzel semmi probléma, csak lássuk már be az igazságot

(Ja, mert így nem ilyeszted el őket)

2023. febr. 6. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!