Hol tudnék olyan barátra találni, akivel lehetne közös programokat csinálni, akár utazni, kötetlenül beszélgetni, viszont cserébe nem akar megkettyinteni?
Szóval, inkább egyfajta fiútestvér, mintsem "pasi". És ha (bármelyikünknek) megvan a nagy Ő, akkor el tudjuk egymást engedni... Ez már lehet mentori szerep, de talán oda-vissza is hasznos lehet. :D
Létezik ilyen?
Tapasztalatok (is) jöhetnek. N
Ő mi? Akkor egy papucs kell neked.
Igy akkor nem is ertem miert ferfit keresel. Keress nőt.
Nekem a legjobb barátom is ilyen.
Amikor fiatalabb voltam, tetszettek neki. De én leszögeztem, hogy nekem nagyon fontos a barátság és lépjünk ezen túl.
Sikerült. Most végez egyetemen, már 2010 óta ismerem és végre talált egy aranyos lányt.
Nem mondom hogy csúnya lennék vagy olyan gyönyörű mint egy modell, de bíztam benne hogy megmarad a barátság és így is lett. :)
Sajnos eléggé elfoglalt, viszont mi anno egy suliba jártunk. Szerintem ha régebb óta ismered, az talán működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!