Hol tudnék olyan barátra találni, akivel lehetne közös programokat csinálni, akár utazni, kötetlenül beszélgetni, viszont cserébe nem akar megkettyinteni?
Szóval, inkább egyfajta fiútestvér, mintsem "pasi". És ha (bármelyikünknek) megvan a nagy Ő, akkor el tudjuk egymást engedni... Ez már lehet mentori szerep, de talán oda-vissza is hasznos lehet. :D
Létezik ilyen?
Tapasztalatok (is) jöhetnek. N
Hát itt szerintem inkább olyanokat találsz akik csak a nőt látják benned! Még ha egy ideig is próbálják a neked megfelelőt mutatni, aztán nem tudod lerázni őket magadról!
Idővel jöhetsz csak rá hogy ki lehet a megfelelő! Biztos van rá példa is!
Válaszolhatok őszintén? Én fiatal férfiként akkor tudnám ezt elképzelni, ha külsőre nagyon nem tetszenél. Mert ha utazok veled, beszélgetek veled, lelkizek veled, biztos hogy beléd fogok szeretni. Ennek meg csak egy akadálya lehet, ha nem tetszel külsőre.
Szóval nem tudom, hogy van ezzel a többi társam, de szerintem nehéz lesz olyan heteroszexuális fiúbarátot találni, aki SOHA semmi szinten nem akar majd tőled testiséget még tudatalatt sem.
Mindenkitől elnézést kérek és senkit sem akartam megbántani, de én így működöm.
És aki aszex? Benne már megbízhatsz.😅
Egyébként én szívesen beszélgetek, veszíteni ezzel sokat egyikünk sem tud. :D
(Igen, aszex vagyok, nem, nem trükk)
Nekem van ilyen barátom, és szerintem kettőnk között az a titka a működésnek, hogy egyikünk sem jön be külsőre a másiknak.
Ugyanakkor lelkileg nagyon szeretjük, és megértjük egymást. Ezen felül nekem párkapcsolatom van, ő pedig randizgat. Mindent megbeszélünk egymással.
Szóval ha megvan a nagy Ő, akkor sem kell egymást elengedni szerintem. :)
Ha viszont külsőre bármelyikőtöknek is csak egy picit tetszik a másik, és elkezdtek lélekben közelebb kerülni, elképzelhető, hogy valaki sérülni fog lelkileg.
De azért egy próbát megér, sok sikert! :)
Létezik ilyen, ha a nő nem az esetem és nem a nőt látom benne. Volt ilyen barinőm már nem is egy.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!