Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Itt a gyakori kérdéseken is...

Itt a gyakori kérdéseken is lehet beszélgetni!?

Figyelt kérdés
középkorú férfiakkal beszelgetnék.

2023. febr. 2. 18:41
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ezúton szeretnék gratulálni a teljesítményéhez. Milyen hosszan mondta és milyen keveset, milyen nem emberfeletti módon felkavarta a közvéleményt. Csak gratulálni tudok az ilyen invalid kérdésekhez. Csak így tovább, mindig van újabb és újabb nem ugratás. Köszönjük!
2023. febr. 3. 05:43
 22/32 A kérdező kommentje:

Gratuláljanak!!!

De ezért a megnyilványulásukért jól megérdemelnének egy jó kiadós véres félholtra verést és még élvezném is!!!

Mert a földön fekvő emberbe nem rúgunk bele többedjére kihasználva a gyenge emberek helyzetét aki egy önálló boldogulásra nem képes szituacióba van belekényszerítve!!!

2023. febr. 3. 16:23
 23/32 A kérdező kommentje:
Aki nem önellátó aki egy nagyon is kiszolgáltatott peches esetlen beteg-sérült/szerencsétlen ember azt nem szánni kellene és szánalmasnak tartani hanem felkarolni és nem bántani és támadni stbk!!!
2023. febr. 3. 16:25
 24/32 anonim válasza:
Őszintén, én nem is tudom eldönteni, hogy troll kérdezőhöz van szerencsénk, vagy valóban egy roppant magányos emberhez, akinek tényleg segítségre lenne szüksége.
2023. febr. 3. 16:33
 25/32 A kérdező kommentje:

Roppant magányos és megkeseredett vagyok igen ha ez az eddigi kérdéseimből nem derült volna ki tisztelt felhasználó!!!

Meg ráment az életem,hogy lettek nyavajáim belszervi belgyógyászati megbetegedéseim is képzelje!!!

2023. febr. 3. 16:38
 26/32 anonim válasza:
Nos azt legalább meg elhet válaszolni hogy a régebbi kérdéseidet miért törölgették, ha ott is ebben a stílusban kommunikáltál.
2023. febr. 3. 21:13
 27/32 A kérdező kommentje:
Erre az az aránylag igazságos és korrekt választ tudom leirni reakcióként, hogy amit kapok ugyanazt a negativumot adom vissza.
2023. febr. 3. 21:28
 28/32 A kérdező kommentje:
De elég szomorú,hogy ha van isten de nincs ezek szerint és igazságos a karma a sors ilyen sincs olyan csak a mesékben van akkor ezek a magukfajta emberek már nagyon réges régen nem élnének ezen a világon sőt mégsem születtek volna mégcsak mégsem fogannak az anyjuk méhében!!!
2023. febr. 3. 21:31
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem lételemem rosszat kívánni másoknak de rengeteg sok ember golyó érett nagyon jók lennének és volnának ólom golyó fogónak!!!
2023. febr. 3. 21:33
 30/32 A kérdező kommentje:
Az életem elerontói, megkeserítői többek között, vagy közt.
2023. febr. 3. 21:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!