Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkozós chatcsoportot...

Barátkozós chatcsoportot összedobunk?

Figyelt kérdés

Ebben a kategóriában tök sok értelmes fiatal van, és még az élethelyzeteink is meglehetősen hasonlóak a legtöbb esetben (gimnázium vége, egyetem, vagy első munkahelyen pályakezdő a többség).

Az lenne a "megálmodott" elképzelés, hogy 19-26 év között (bocsi, valahol muszáj éles határt húzni) csináljunk chat csoportot, és beszélgessünk értelmes dolgokról.

Benne voltam/vagyok pár chat csoportban, de egy ponton a legtöbb ilyen semmilyen unalomba fordul át. Naponta megkérdezik ki mit főzött, valaki folyton panaszkodik hogy "ma is utál benn lenni melóban", valaki meg azt ecseteli folyton hogy megint mennyire fáj a feje és már három algoflexet bevett.

Na nálunk ez nem lesz mert ettől kifutok a világból 😄

Szóval írjatok ide "Jönnék!" Kommentet, vagy írjatok privátban.

Fiú lány mindegy. Csak légyszi, a korosztályt tartsuk be. Tök ciki amikor 32 évesek akarnak 22-24 évesekkel haverkodni. Kibukik a különbség. Erről ne legyen vita.

Béka és Béke!

2023. jan. 29. 14:21
1 2
 11/12 anonim válasza:
Jönnék! 😁 21F
2023. jan. 29. 21:02
 12/12 anonim válasza:
Ha még aktuális, akkor jönnék :)
2023. márc. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!