Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkozós chatcsoportot...

Barátkozós chatcsoportot összedobunk?

Figyelt kérdés

Ebben a kategóriában tök sok értelmes fiatal van, és még az élethelyzeteink is meglehetősen hasonlóak a legtöbb esetben (gimnázium vége, egyetem, vagy első munkahelyen pályakezdő a többség).

Az lenne a "megálmodott" elképzelés, hogy 19-26 év között (bocsi, valahol muszáj éles határt húzni) csináljunk chat csoportot, és beszélgessünk értelmes dolgokról.

Benne voltam/vagyok pár chat csoportban, de egy ponton a legtöbb ilyen semmilyen unalomba fordul át. Naponta megkérdezik ki mit főzött, valaki folyton panaszkodik hogy "ma is utál benn lenni melóban", valaki meg azt ecseteli folyton hogy megint mennyire fáj a feje és már három algoflexet bevett.

Na nálunk ez nem lesz mert ettől kifutok a világból 😄

Szóval írjatok ide "Jönnék!" Kommentet, vagy írjatok privátban.

Fiú lány mindegy. Csak légyszi, a korosztályt tartsuk be. Tök ciki amikor 32 évesek akarnak 22-24 évesekkel haverkodni. Kibukik a különbség. Erről ne legyen vita.

Béka és Béke!

2023. jan. 29. 14:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ja, és ha jól megy a csoport chat akkor az élő csoporttaliktól sem riadnék vissza.

Sörözés, társasozás, billiárdozás, szabadulószoba, bármi amihez kedvünk van. De addig még össze kell kovácsolódni 😊

2023. jan. 29. 14:22
 2/12 anonim válasza:
31 évesen miért lenne ciki az, ha mondjuk 24 évesekkel haverkodnék?:D
2023. jan. 29. 14:24
 3/12 anonim válasza:
Egy gimi végén lévő és egy javában dolgozó nem tűnik egy életszakaszban lévőknek.
2023. jan. 29. 14:24
 4/12 anonim válasza:

Amúgy a kor szabályozás jó ötlet, voltam olyan dc szerveren ahol csak munkáról volt szó amihez én nem tudtam hozzászólni. Aztán még ők dobtak ki mert nem voltam aktív XD

2 felnőtt között nincs akkora különbség élethelyzetben mert mind2 dolgozik. Éles ellentét egy 17 és 32 között lehet. 0 téma ha nem tematikus csoport.

2023. jan. 29. 14:27
 5/12 anonim válasza:
Szerintem meg a kor csak egy szám. Felülről egy 60 körüli azért nem árt, mert ha hosszútávú barátság a cél, az illető meg néhány év múlva a temetőben végzi, az nem igazán működik. Ez sajnos tapasztalat, két időssel is barátkoztam innen akik már a sírban vannak. De amúgy a kor abszolút lényegtelen szerintem, nem ezen múlik egy jó barátság.
2023. jan. 29. 14:56
 6/12 anonim válasza:
A picsába, az én 28. életkorommal épphogy kiestem. :/ :D
2023. jan. 29. 15:34
 7/12 anonim válasza:

Én 31 vagyok, viszont 25-nek nézek ki, így ér? 😃

N

2023. jan. 29. 15:41
 8/12 anonim válasza:
Miért tök ciki? Amúgy sem minden 32 éves egyforma, meg az összes 22 éves érdeklődési köre sem ugyanaz. Nem érdekel a chatcsoportod, csak kissé furának tartom a gondolkodásmódodat.
2023. jan. 29. 16:19
 9/12 anonim válasza:
Én benne vagyok, ha lesz belőle valami ✌🏼.
2023. jan. 29. 16:32
 10/12 anonim válasza:
Engem is érdekel ha lesz belőle valami. Nekem mondjuk eleinte fontos az anonimitás. Volt már elég rossz tapasztalatom. 22
2023. jan. 29. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!