Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek barátkozni...

Van kedve valakinek barátkozni? 23/n

Figyelt kérdés
Sajnos többször próbálkoztam már hátha összejön egy normális barát de mindegyik egy szó nélkül eltünt.Amit érdemes rólam tudni előfordul hogy kissé nehezen nyílik meg de dolgozom rajta.Emelett szeretek filmezni,kirándulni,zenéthallhatni,és a fakanál sem esik ki a kezemből.Csak barátkozni szeretnék mivel van párkapcsolatom, csak lányokkal ismerkednék.Mindegy hol élsz. 23tól-max 30évessel ismerkednék.
2023. jan. 28. 08:16
 1/7 anonim válasza:
Nincs kedvem.
2023. jan. 28. 08:42
 2/7 anonim válasza:

"Mindegy hol élsz."

Tehát csak online beszélgetésről lenne szó? Szerintem ez így elég komolytalan.

2023. jan. 28. 08:47
 3/7 anonim válasza:
Filmezni, kirándulni, zenét hallgatni. De unalmas vagy
2023. jan. 28. 09:12
 4/7 anonim válasza:
Kevés ez sajnos, hogy egy netes barátságot fenntarts. Nem csodálom, hogy eltűnnek, mi értelme neten keresztül beszélgetni?
2023. jan. 28. 10:54
 5/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért jó ez sokaknak, hogy csak neten legyen valamiféle barátkozásnak nevezett valami, mert ez a nyomába se ér a személyes kapcsolattartáshoz.
2023. jan. 28. 12:16
 6/7 anonim válasza:
Elég unalmas lehet a hapsid is meg te is.
2023. jan. 28. 14:09
 7/7 anonim válasza:
lenne kedvem, de nem csaj vagyok
2023. jan. 28. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!