Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki szeretne jótevő társ lenni?

Ki szeretne jótevő társ lenni?

Figyelt kérdés
Csomó ember segítségre szorul. Nem adománygyűjtésről, segélyszervezetben való részvételről van szó, hanem egymást támogatnánk az emberek segítésében. Csinálhatnánk közösen programokat például kórházlátogatást. 27/f
2023. jan. 25. 22:01
 1/3 anonim válasza:
Ez egy nagyon szép gondolat.
2023. jan. 25. 22:08
 2/3 anonim válasza:

Régen én is látogattam kórházban fekvőket - csak aztán ketten meghaltak (a csoportvezető néni 85 évesen, egy férfi társunk kereken 50 évet élt.)

Arra érdemes vigyázni, hogy a kórházakban fekvők közül nem mindenki szereti a hangos imádságot/hittérítést! (Ezt tapasztaltam 2012. évben.)

2023. jan. 27. 22:23
 3/3 anonim válasza:

Ilyen helyekre be lehet menni csak úgy? Mármint magánszemélyként?

(Én úgy tudtam, hogy ha nincs közöttük rokonod, akkor csak önkéntes szerződéssel mehetsz be, de azt sem kötnek bárkivel.)

2023. jan. 27. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!