Lenne itt olyan Baranyai, aki barátkozna,ismerkedne?
Olyanokra gondolok, akiknek nem igazán vannak barátai, vevők lennének arra hogy néha kicsit kimenni túrázni valahova, város nézés, színház, mozi bármi. Vagy csak szimplán írogatni. 21/F
Introvertáltak is írjanak nyugodtan, én is részben az vagyok.
#1 😂
Kérdező! Nekem vannak barátaim (mondjuk megválogatom őket, de meglátjuk mi sül ki) viszont elég ambivertált vagyok (inkább exo) úgyhogy szívesen ismerkedem és mondom, meglátjuk mi lesz
Én Pécs közelében élek és inkább introvertált vagyok, mint extrovertált. Szerencsére néhány embert a barátomnak mondhatok, de nyitott vagyok az új emberek megismerésére, mert szeretném tágítani a komfortzónám.
(Viszont az utóbbi időben rengeteg rossz dolog történik az életemben, ami miatt sokszor kivagyok bukva, ebből adódóan nem éppen vagyok kellemes társaság, illetve ha nagyon kész vagyok, akkor ignorálok mindenkit és fos magyar zenéket hallgatok a spotifyn.)
Ha a fentebb említett dolgok nem zavarnak, akkor szívesen beszélgetek veled, bármiről is, mert elég sok témában otthon vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!