Titeket is kikészít az egyetem? Valaki beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Keresem sorstársaimat, akik szintén nagyon szenvednek az egyetemtől, sokszor nem úgy megy nekik, mint szeretnék. Támogassuk, segítsük egymást!2023. jan. 21. 00:13
1/9 anonim válasza:
Nem, elfogadtam, hogy nehéz lesz, ezért kellemes csalódásként ért, hogy nem volt annyira rossz, mint vártam.
Nem kötelező.
2023. jan. 21. 00:42
2/9 anonim válasza:
Hát nekem határozottan szükségem van némi támogatásra😅 Én is teljesen ki vagyok készülve a folytonos tanulástól és a vizsgáktól. Hulla fáradt vagyok de nem tudok aludni az idegeskedéstől🥲 Szóval kitartás, már nincs sok hátra és megint lazulhatunk kicsit:)
2023. jan. 21. 00:56
3/9 anonim válasza:
Már fel is adtam, kiiratkoztam. Elmentem inkább dolgozni, abba a munkakörbe amiből a papír lett volna. Sokkal többet tanultam ott mint az egyetemen. Persze így a kezdő fizu lejjebbről indult, de hát a pénz nem boldogít. Most már elérte a diplomás kezdőt, kb annyi idő alatt amennyi alatt diplomázik az ember egy pici túlcsúszással. De addig is kerestem egy normális összeget, nem a diákhitelt vettem fel, amit most perkálhatnék.
2023. jan. 21. 00:56
4/9 anonim válasza:
Háhá, nekem már egy hete vége, de az is igaz, hogy 2 vizsgám elment.
Nem baj, csonka felévek jönnek, már kifelé tartok, de tavaly ilyenkor én is abban voltam, amit írt valaki, hogy tanulni kellene, fáradt vagyok, de nem tudok aludni.
2023. jan. 21. 10:27
5/9 anonim válasza:
Messzire elkerültem, hogy ne készítsen ki 😂. Na jó, néha elmegyek mellette autóval.
2023. jan. 21. 11:31
6/9 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Bevállaltam plusz cuccokat amikkel most még szívok úgy hogy tegnap végeztem a vizsgákkal...
2023. jan. 21. 13:31
7/9 anonim válasza:
Az egyetem nem való mindenkinek, ezt most nem sértésből mondom. Illetve attól is függ, hogy milyen szakon vagy. Vannak nehéz és könnyebb szakok is. Feltételezem te egy nehezebb szakon lehetsz.
2023. jan. 21. 13:50
8/9 anonim válasza:
Nem kötelező egyetemre menni. Utána meg a munkád fog kikészíteni :D Az egyetemen kapsz egy papírt arról, hogy rabszolga vagy. Zseniális...
2023. jan. 22. 11:38
9/9 anonim válasza:
Én azt mondom, tapasztalatból is, hogy egy jó szakma az esetek többségében sokkal többet ér egy diplománál. Nem láttam még szakmunkásokat kikészült állapotban. Az egyetem sajnos másról sem szól, csak a felesleges szívatásokról, nem segítik, inkább hátráltatják az oktatók a hallgatót.
2023. febr. 8. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!