Beiratkozásnál beszélgetnek is velünk,vagy csak papírt kell kitölteni/aláírni?
Figyelt kérdés
Nagy az esély arra,hogy felvesznek pótfelvételin,viszont felgyorsulnak majd hamar a dolgok. Új lesz a város,az egyetemen még nem is jártam,mert nem voltam nyíltnapon,és ez az első,hogy magam kell intézni ilyen dolgot (mint ahogy sokunknak a kérdéseket látva),de nem tudom ez mégis ott hogy működik,és szeretek kicsit tájékozottabb lenni a dolgokban😂2020. aug. 21. 19:34
1/5 anonim válasza:
Leadod a papírokat amiket kérnek, kitöltesz esetleg egy két űrlapot és ennyi.
Hová vettek fel?
2/5 anonim válasza:
Nem lesz beszélgetés, csak adminisztráció. :)
És mások se tudnak többet, mint te, nyugi. Majd sorban állás közben esetleg szóba elegyedhetsz ezzel-azzal.
3/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag nálunk az volt hogy adtak egy papírt kitöltöttük és kész meg az esetleg valami papírokat leadtuk amit még kértek. Annyi emberrel nem tudtak volna beszélni legalább 200 ember volt egy terembe szóval nem fognak.
4/5 anonim válasza:
Beiratkozni a tanulmányi osztályon szokás. Ott meg ilyen titkárnőféle adminisztrátorok dolgoznak, akiknek tökmindegy, hogy ki vagy, nem érdekled őket különösebben, úgyhogy ne számíts beszélgetésre. :)
5/5 A kérdező kommentje:
#1es még nem vettek fel,de BGE-re adtam be a jelentkezést:)
Amugy köszönöm a válaszaitokat,szeretek beszélgetni,de így azért nyugtatóbb,ha nem kell kitudja milyen kérdésekre választ adni😊😂
2020. aug. 21. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!