Hol találok korombeli utazótársat magamnak? 25/f
Egy budapesti, 25 éves férfi vagyok, és nagyon szeretek utazni.
Most viszont egy hosszabb útra indulnék, egy időre legalább hátrahagyva az eddigi életemet.
Konkrét célom van, ahová mennék, és tavasszal indulnék.
Szeretnék a mindennapi rohanásból, értékvesztett életből egy kicsit kiszakadni, magamra és a leendő közösségemre figyelni. Ezért indulok el egy önfenntartó kis kommunába. Olyan társat keresnék erre, aki némi beszélgetés, találkozás után nyitott lenne egy ilyen kalandra. :)
Talán inkább azért találsz nehezen erre partnert, mert kevesen engedhetik meg maguknak, hogy hosszabb időre kivonják magukat a forgalomból. Munka, család, vállalkozás, pénzhiány nem engedi. Pillanatnyilag én is nagyon szívesen csatlakoznék, de konkrétan nem tehetem. Két gyerek, vállalkozás stb. Egy hétnél hosszabb időre nem tűnhetek el és akkor még mindig ott van az elgondolkodtató kérdés, hogy mennyire okos ötlet egy vadidegennel útnak indulni.
Köszi a segítséget! Igen ezt teljesen megértem.
A gyerekeim, családom természetesen én se hagynám hátra. Viszont mivel nincsenek, ez a dolog nem akadályoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!