Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol találok korombeli utazótár...

Hol találok korombeli utazótársat magamnak? 25/f

Figyelt kérdés

Egy budapesti, 25 éves férfi vagyok, és nagyon szeretek utazni.

Most viszont egy hosszabb útra indulnék, egy időre legalább hátrahagyva az eddigi életemet.

Konkrét célom van, ahová mennék, és tavasszal indulnék.

Szeretnék a mindennapi rohanásból, értékvesztett életből egy kicsit kiszakadni, magamra és a leendő közösségemre figyelni. Ezért indulok el egy önfenntartó kis kommunába. Olyan társat keresnék erre, aki némi beszélgetés, találkozás után nyitott lenne egy ilyen kalandra. :)

2023. jan. 16. 17:54
1 2
 1/16 Kroms válasza:
Társkeresőkön. Viszont ha nem vagy alfa (elsősorban a képed alapján), szinte kizárt, hogy találj rajtuk épkézláb nőt, aki válaszolni fog a megkeresésedre. Ha felső-kategóriás barátnőre vágysz, pont az ellenkezőjét kellesz csinálnod annak, amit tervezel.
2023. jan. 16. 18:05
 2/16 A kérdező kommentje:

Én most utastársat keresek, nem párkapcsolatot.

Szóval nem csak nők jöhetnek szóba.

Az olyanokkal meg amúgy se kezdenék semmit, akiknek mindent alájuk kell rakni.

2023. jan. 16. 18:14
 3/16 anonim válasza:
A hosszabb út mit takar? Mennyi időre, és hová mennél pontosan?
2023. jan. 16. 18:22
 4/16 A kérdező kommentje:
Privátban szívesen válaszolok. :)
2023. jan. 16. 18:25
 5/16 anonim válasza:
Slowly
2023. jan. 16. 19:04
 6/16 neincat válasza:

Vannak utitars kereso csoportak facebookon, elég sok képet szoktam látni, vannak akik már évek óta együtt járnak nyaralni, és a csoportban találkoztak (ők mondjuk idősebb korosztály).

Szoktak keresgélni fiatalok is, de ők egy kicsit kevesebbet.

2023. jan. 16. 19:08
 7/16 anonim válasza:
Hova szeretnél utazni? 24N
2023. jan. 16. 22:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Tenerifére. Már jártam ott és nagyon megtetszett.
2023. jan. 16. 22:25
 9/16 Kroms válasza:
Tenerifén tényleg vannak önfenntartó kommunák? Amúgy érdemes ilyenkor kitételként odaírni, hogy min. jó angol, de lehetőleg spanyol nyelvtudás szükséges, ha valaki veled tartana.
2023. jan. 17. 01:21
 10/16 A kérdező kommentje:
Bizony vannak. Csodálkoznék rajta, ha valaki a korosztályomból legalább elégséges szinten ne tudna angolul.
2023. jan. 17. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!