Van itt aszexuális személy aki barátkozna/komolyabban ismerkedne?
13#
Nekem ket ssd-m
Meg harom hdd-m van :)
" Lehet a barátod “aszex” de lehet csak feléd az mással meg vígan egyepetyélget."
Én fiú vagyok, és srác a barátom. 11 éve ismerem, és nem egyepetyélget senkit, te primitív alulképzett élőlény.
"De bőven elég akár egy 30 évest is megkérdezned, ott sem voltak még ilyen diagnosztizálok magamnál valami hülyeséget."
Mert a pszichológia nem ismerte még őket. És igen, régen kevesebb mentális beteg volt, mert a világ sem volt olyan beteg, de ezek a kis nagyszülők szartak bele, hogy rendes társadalom legyen, ezért most kialakult sok mentális zavar.
Másrészről igaz, hogy sokan divatból csinálják ezeket, csak ti a másik szélsőség vagytok, hogy fingotok sincs miez, semmit nem értetek a pszichéhez és játsszátok magatokat.
Utolsó
A demiszexualitás fogalmával tisztában vagyok, a sapioszexualitásról még nem hallottam de utána fogok nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!