Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt aszexuális személy...

Van itt aszexuális személy aki barátkozna/komolyabban ismerkedne?

Figyelt kérdés
Fiú/lány, az mindegy. Tényleg csak aszexuális írjon, mástól nem várok privátot. 17/l. 15-20- ig korban.

2023. jan. 11. 01:00
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon kevés aszexuális ember van, csak ugye ma már ebből is divatot csináltak.
2023. jan. 11. 14:40
 12/27 A kérdező kommentje:
Én tinédzserkorom első évei óta tudom hogy aszexuális vagyok, akkor még nem is hallottam erről a dologról hogy létezik csak egyszerűen tudtam hogy én nem érzek szexuális vonzalmat senki iránt. Próbáltam és volt is kapcsolatom egy sráccal, ölelésen, csókon kívül nem történt semmi de nem éreztem azt amit egy nem aszexuális ember soha. Még mindig nem mondom biztosra hogy az vagyok, de nagy valószínűséggel igen és ez olyan dolog amin nem tudnék változtatni, hiába szeretnék, ez vagyok.
2023. jan. 11. 14:53
 13/27 A kérdező kommentje:
Bár lehet hogy csak HSDD-s vagyok. Nem tudhatom
2023. jan. 11. 15:00
 14/27 anonim válasza:

13#

Nekem ket ssd-m

Meg harom hdd-m van :)

2023. jan. 11. 17:27
 15/27 anonim válasza:
Na ezért mondom, olyan nagy divat lett manapság minden.. kérdezd már meg a szüleidet vagy nagyszüleidet, hogy az ő korukban hányan szenvedtek ezekben.. De bőven elég akár egy 30 évest is megkérdezned, ott sem voltak még ilyen diagnosztizálok magamnál valami hülyeséget.. Mikor lessz már divat értelmes embernek lenni?
2023. jan. 11. 17:36
 16/27 A kérdező kommentje:
Én nem diagnosztizáltam magam semmivel. :D Csak feltételeztem hogy lehetséges.. de nem biztos, nyilván. Ez idővel kialakul.
2023. jan. 11. 17:56
 17/27 anonim válasza:

" Lehet a barátod “aszex” de lehet csak feléd az mással meg vígan egyepetyélget."

Én fiú vagyok, és srác a barátom. 11 éve ismerem, és nem egyepetyélget senkit, te primitív alulképzett élőlény.

"De bőven elég akár egy 30 évest is megkérdezned, ott sem voltak még ilyen diagnosztizálok magamnál valami hülyeséget."

Mert a pszichológia nem ismerte még őket. És igen, régen kevesebb mentális beteg volt, mert a világ sem volt olyan beteg, de ezek a kis nagyszülők szartak bele, hogy rendes társadalom legyen, ezért most kialakult sok mentális zavar.

Másrészről igaz, hogy sokan divatból csinálják ezeket, csak ti a másik szélsőség vagytok, hogy fingotok sincs miez, semmit nem értetek a pszichéhez és játsszátok magatokat.

2023. jan. 11. 18:42
 18/27 anonim válasza:
Kerdezo, nezz utana a demisexual es a sapiosexual jelentesenek is. Nekem ugyan marhara keson, de leesett a tantusz, hatha neked is segit.
2023. jan. 11. 18:45
 19/27 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy értelmetlen lenne bármi ilyesmivel is diagnosztizálnom magam, de ha egyszer teljesen biztos vagyok benne hogy valami nincs rendben velem, amiért nem szeretnék és nem is tudnék szexuális kapcsolatot létesíteni valakivel, akkor egyértelmű hogy valami van a háttérben.
2023. jan. 11. 19:54
 20/27 A kérdező kommentje:

Utolsó

A demiszexualitás fogalmával tisztában vagyok, a sapioszexualitásról még nem hallottam de utána fogok nézni.

2023. jan. 11. 20:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!