Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Fiúk, lányook! Naaa kinek van...

Fiúk, lányook! Naaa kinek van kedvee dumálgatni és barátkoznii? :D

Figyelt kérdés

Sziasztook! Őszintén szólva azért írom ki ezt a kérdést mert úgy érzem sikerült kilábalnom egy nehéz időszakból és szerintem készen állok rá, hogy új embereket ismerjek meg:D

Jó magam egy nyitott és jókedvű 19 éves kaposvári srác vagyok és szívesen beszélgetnék/barátkoznék fiúkkal és lányokkal úgy 16-23 éves korig. Nincs elvárásom hogy a közelben lakj én az internetes barátságban is benne vagyokk. Pusztán annyi, hogy ne a tinder és badoohoz hasonló beszélgetések szintjén legyünk, mi ennél sokkal jobbak vagyunk😎😉

No dee, legyen már pár szó rólam is igaz? :D

Mostanában leginkább az önfejlesztés érdekel, elég kiváncsi lélek vagyok és ennek tanulásnál sok hasznát is veszem, hát miért is ne fordítanám olyanra amivel jobb lehetek? Szóval ha téged is érdekel a pszichológia, filozófia akkor emberedre akadtál :D

Eléggé ambíciózus is vagyok, tele álmokkal és meg is van nekem a saját kis világom és hátt kiváncsi lennék te is hasonló cipőben jársz-e.

Érdekel még a történelem, főleg az ókori görög világ, vikingek, mitológiák. Szabad időmben szeretek sorozatozni, filmeznii, gamelni, olvasni, edzeni, vagy csak úgy tengetem az időm haverokkal egy kocsmában :D

Ha van kedved dumálni velem csak dobj egy üzit privátba, mesélj magadról, ird le hogy tetszett ez a kis regényem vagy csak simán irj hozzászólásba hogy:-Hé te! Itt vagyok! Irjál már rááám!

Köszi ha elértél a végére, pacsii🖐️

Remélem érdekesre sikeredett😁

2023. jan. 10. 15:20
 1/6 anonim válasza:
Jó elolvastam de akkor most biszex vagy?
2023. jan. 10. 15:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok, és nem társkeresés a cél.
2023. jan. 10. 15:38
 3/6 anonim válasza:
Erőltetett a szöveged ezzel a túlzott jókedvvel.
2023. jan. 10. 15:43
 4/6 anonim válasza:
Kicsit magamra ismertem benned, volt nekem is egy hosszabb, mély időszakom, és ugyanilyen pozitivitással indultam neki újra barátokat és életet szerezni :) Írj, ha szeretnél 19L
2023. jan. 10. 16:44
 5/6 anonim válasza:
Na látod 3-as, te a komor savanyú fejeddel ott maradsz beszélgetés nélkül, kérdező meg jót fog dumálni a 4-es válaszoló lánnyal. Le lehet vonni a tanúlságot.
2023. jan. 10. 18:08
 6/6 Zsolti978 válasza:
Sosem értette ezeket a negatív válaszokat. Mindig megjelenik egy aki otthon épp komor hangulatban van és úgy dönt hogy majd ő megmondja az igazat,mert ő tudja 😅 ez olyan primitív,nem lehetne már végre a társadalmunknak egy kicsit az emberi jelző felé sodródni? Biztos hogy nekünk még meg kell tartani ezeket a sötét középkori viselkedési jelzőket? Nyilván a hármas válszára gondolok
2023. jan. 13. 16:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!