Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » A sok barátkozós kérdés...

A sok barátkozós kérdés közül, volt már akinek sikerült is barátot szereznie itt?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 19:56
1 2
 11/17 anonim válasza:

Anno még 7 évvel ezelőtt igen. De mostanában ez nem jellemző...

Sajnos az oldal és az itt lévő emberek összetétele is változott....

2023. jan. 7. 23:34
 12/17 anonim válasza:
Olyan volt, aki egy idő után megadta a messenger elérhetőségét, aztán 3 évig írogattam neki, találkoztunk is többször, de mivel 3-6 havonta (évi 2-4 alkalommal) írt csak vissza egyben egy litániát, hogy mi minden történt vele, elengedtem, mert nekem rendszeresebb kommunikációra van szükségem.
2023. jan. 8. 00:44
 13/17 anonim válasza:
Régebben még csak csak előfordult, de újabban már nem. Pár üzenetváltásnál több nem szokott előfordulni.
2023. jan. 8. 01:33
 14/17 anonim válasza:
Egyfajta baráti és szexkapcsolat lett belőle, lassan egy éve tart. :) L
2023. jan. 8. 04:28
 15/17 anonim válasza:

Ja rovidebb-hosszabb tavra is

Havert / baratot / barátnőt / szexkapcsolatot

Mindent, de persze lehtobbszor csak betegk emberek meg trollok

2023. jan. 8. 10:31
 16/17 anonim válasza:

Nekem sikerült kettőt :D

Az ide kiírt kérdések feltevői közül elég kevés százalék az, akivel én szívesen barátkoznék, de megéri keresni, ha új barátokra van szüksége az embernek.

Ha pl. 10 ilyen kérdések feltevőinek írt privát üzenetből találok egyet, azt én már sikerként fogom fel. De még az sem baj, ha éppen 20-ból sikerül egyszer... Nem nagyon erőltetem meg magam bemutatkozás terén, mindig ugyanazt a sablon üzit használom. Ha pedig az ő saját bemutatkozása, stílusa alapján olyan embernek látszik, akivel szívesen beszélgetnék, csak akkor folytatom vele a beszélgetést.

(Persze nagyon sokat könnyítenek/könnyítenének az ilyen helyzeteken azok a kérdések, ahol a felhasználó ír magáról valami rövid kis bemutatkozást, személyleírást. Azokat imádom a legjobban.)

2023. jan. 8. 10:59
 17/17 anonim válasza:
16. Hát igen, de sokszor szó szerint semmit sem írnak magukról, még egy nemet, kort sem, csak hogy kit keresnek. Nem is tudom, hogy mit várnak ezek után.
2023. jan. 8. 12:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!