A sok barátkozós kérdés közül, volt már akinek sikerült is barátot szereznie itt?
Anno még 7 évvel ezelőtt igen. De mostanában ez nem jellemző...
Sajnos az oldal és az itt lévő emberek összetétele is változott....
Ja rovidebb-hosszabb tavra is
Havert / baratot / barátnőt / szexkapcsolatot
Mindent, de persze lehtobbszor csak betegk emberek meg trollok
Nekem sikerült kettőt :D
Az ide kiírt kérdések feltevői közül elég kevés százalék az, akivel én szívesen barátkoznék, de megéri keresni, ha új barátokra van szüksége az embernek.
Ha pl. 10 ilyen kérdések feltevőinek írt privát üzenetből találok egyet, azt én már sikerként fogom fel. De még az sem baj, ha éppen 20-ból sikerül egyszer... Nem nagyon erőltetem meg magam bemutatkozás terén, mindig ugyanazt a sablon üzit használom. Ha pedig az ő saját bemutatkozása, stílusa alapján olyan embernek látszik, akivel szívesen beszélgetnék, csak akkor folytatom vele a beszélgetést.
(Persze nagyon sokat könnyítenek/könnyítenének az ilyen helyzeteken azok a kérdések, ahol a felhasználó ír magáról valami rövid kis bemutatkozást, személyleírást. Azokat imádom a legjobban.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!