Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van,aki győri és eljönne...

Van,aki győri és eljönne velem szórakozóhelyre?😁

Figyelt kérdés

Még sosem voltam ott,pedig egy ideje ott élek,csak olyan embereket ismertem meg,akik győriek és inkább kocsmákba járnak,mert nem jött be nekik a szórakozóhely,vagy elég volt annyi.

Én viszont elmennék,mert kíváncsi vagyok,de egyedül nem szeretnék,meg elvileg nem is nagyon kéne😂

Rólam annyit,hogy lassan 21 éves lány vagyok,leszbikus (ha valakit zavarna,inkább tisztázom),energikus,mosolygós pozitív emberke. Szeretem a hülyeségeket,picit a provokálást is,és az italt szintén. De úgyis megismernénk egymást,az instámat is megadom privátba,mert azt használom gyakrabban.😁

Fiú,lány,tök mindegy,csak kérlek ne legyél ez a hangulat lehúzó,meg rendőrségi ügyet akarok mindenképp-féle😬

Várom az üziket,aki benne lenne😎

2023. jan. 5. 11:38
 1/3 anonim válasza:
Kár, hogy már nem arra lakom. 30N
2023. jan. 5. 13:14
 2/3 anonim válasza:
Egyedül tényleg ne nagyon. Egy jó lapos sose rossz 🤣évek óta nem voltam. Amit én hallgatok csak Bpn van olykor azokra felmegyek és annyi.
2023. jan. 5. 13:33
 3/3 anonim válasza:
engem nem zavar, hogy a lányokat szereted, mert meleg vagyok F
2023. jan. 5. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!