Van itt introvertalt, fura fiu?
33 ffi, sose voltak barátaim, nőhöz se volt közöm.
Csak h én nem vok introvert, nyitott vagyok, figyelmes, elfogadó, viselkedni is tudok, de tőlem senkinek nem kell semmi, undorodnak tőlem alapból. Barátkoznék én, de undorral elhúzódik mindenki, max kiröhögnek v próbálnak kihasználni. Kiközösítettek mindenhol, és már nincs is kedvem emberek közé menni.
Viszont sajna az ember társas lény, így mégis jó volna dumálni, találkozni néha valakivel.
Tudjátok a társadalmi beszűkülésről nagyobb részben az online tér tehet, meg persze olyan negatív külső tényezők amik az ember lelkivilágát sértik.
Olyan ember hogy ronda nincs, max igénytelen, stílustalan. Persze hogy nincs rendben a többség, ingerszegény környezetben nehéz nyitottnak lenni. Ha csak a számítógép és az okos készülékek amiken kommunikálsz másokkal persze hogy introvertált leszel, aztán megbélyegeznek egy valami hülye által kitalált és köcsögök által használt kifejezéssel (incel), erről is csak itt hallottam, a sok majomnak a kedvenc okosító szóhasználata.
Van. 24/F
Mit takar, hogy "fura"? Miben vagy fura?
Ha még aktuális a kérdés, írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!