Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt introvertalt, fura fiu?

Van itt introvertalt, fura fiu?

Figyelt kérdés
Akinek szinten nincsenek baratai es szeretne baratkozni? Fura vagyok,ezt leszogeznem meg igy elotte.

2023. jan. 1. 07:17
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Nekem szabad írni, furcsaság garantált xd
2023. jan. 1. 23:34
 22/31 anonim válasza:
#20 Itt szerintem nincs olyan ember, aki rendben lenne. Velem sincs minden rendben, ezt elismerem, de azért nem vagyok olyan súlyos eset, mint azok a pasik, akikkel itt megismerkedtem. Neked nyilván csajokkal van több tapasztalatod, én nem tudom, hogy ők milyenek.
2023. jan. 1. 23:37
 23/31 anonim válasza:
22, mondasz egy példát? Kíváncsi vagyok
2023. jan. 1. 23:42
 24/31 anonim válasza:

33 ffi, sose voltak barátaim, nőhöz se volt közöm.

Csak h én nem vok introvert, nyitott vagyok, figyelmes, elfogadó, viselkedni is tudok, de tőlem senkinek nem kell semmi, undorodnak tőlem alapból. Barátkoznék én, de undorral elhúzódik mindenki, max kiröhögnek v próbálnak kihasználni. Kiközösítettek mindenhol, és már nincs is kedvem emberek közé menni.

Viszont sajna az ember társas lény, így mégis jó volna dumálni, találkozni néha valakivel.

2023. jan. 2. 09:20
 25/31 anonim válasza:
Van , mase mentem sebova
2023. jan. 2. 09:21
 26/31 anonim válasza:

Tudjátok a társadalmi beszűkülésről nagyobb részben az online tér tehet, meg persze olyan negatív külső tényezők amik az ember lelkivilágát sértik.

Olyan ember hogy ronda nincs, max igénytelen, stílustalan. Persze hogy nincs rendben a többség, ingerszegény környezetben nehéz nyitottnak lenni. Ha csak a számítógép és az okos készülékek amiken kommunikálsz másokkal persze hogy introvertált leszel, aztán megbélyegeznek egy valami hülye által kitalált és köcsögök által használt kifejezéssel (incel), erről is csak itt hallottam, a sok majomnak a kedvenc okosító szóhasználata.

2023. jan. 2. 11:03
 27/31 anonim válasza:
Hol ismerkednek az introk?
2023. jan. 2. 12:43
 28/31 anonim válasza:

Van. 24/F

Mit takar, hogy "fura"? Miben vagy fura?

Ha még aktuális a kérdés, írhatsz.

2023. jan. 3. 19:41
 29/31 anonim válasza:
Ha letakarom a szemem akkor nem látok senkit, tegnap pedig babot ettem letakart szemmel. Ez mind fura volt
2023. jan. 5. 17:52
 30/31 anonim válasza:
Törölte magát a kérdező. Ez is csak trollkodni akart, unatkozott vagy nem tudom...
2023. jan. 5. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!