Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt olyan visszafogott...

Vannak itt olyan visszafogott csajok, akik kiléptek, vagy ki akarnak lépni a komfortzónájukból?

Figyelt kérdés

Tehát például szigorú nevelésben részesült, de valamelyik barátnője rávette, hogy elmenjenek egy éjszakai szórakozóhelyre.

Vagy egész életében félénk volt, de végül összeszedte magát, és meg tudott tartani egy előadást, nyilvánosan, több ember előtt.

Vagy, még nem tett ilyesmiket, de készül rá.

Én pasi vagyok, de érdekelne, hogy egy introvertált nő szemszögéből milyen a világ ismeretlen része. Esetleg gondolt-e arra bizonyos élmények után, hogy visszatér a komfortzónájába?

Privátban beszélgetnék ilyen lányokkal, akik ilyesmi történeteket tudnak mesélni nekem.

2022. dec. 21. 02:12
 1/5 anonim válasza:

Nem csak az introvertált emberek léphetnek ki a konfortzónájukból, csak náluk feltűnőbb az ilyen viselkedés.

Egyébként az önfejlesztéshez tartozik hogy olyan élményeket is megtapasztaljanak, ami eddig a világukon kívül állt, sokakat ez motivál (többek közt engem is ez vett rá ilyen élmények szerzésére)

2022. dec. 21. 05:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de az introvertált embereknek nehezebb dolguk van, így náluk nagyon teljesítmény, a komfortzónából való kilépés.
2022. dec. 21. 08:26
 3/5 A kérdező kommentje:
*nagyobb
2022. dec. 21. 09:00
 4/5 anonim válasza:
Amit az első bekezdésben írtál, az velem megtörtént, amikor 18 évesen pestre költöztem. Vallásos családban nevelkedtem és a szüleim nagyon féltettek az ilyesmitől. Sokáig engem is taszítottak ezek a dolgok. Valahogy mégis hagytam magam meggyőzni. Utána vegyes érzéseim voltak. Jól éreztem magam, de szégyelltem volna ezt megosztani olyannal, aki azelőttről ismer. Egy ideig úgy éltem tovább, mintha az az este meg sem történt volna. Most már nem vagyok ennyire szigorú magamhoz, de alapvetően megmaradtam visszafogottnak.
2022. dec. 21. 11:12
 5/5 anonim válasza:
Nagyon jól érzem magam a komfortzónámban. Ha nem muszáj, akkor nem lépek ki belőle. Nem érzem ettől rosszul magam. Volt rá példa, mert pl. továbbtanulásnál is kénytelen vagy felnőttként viselkedni, vagy pl. egy állásinterjún. Vagy pl. amikor vásárolok, akkor kénytelen voltam hozzászokni, hogy egyedül sétálok a bevásárlóközpontban, pedig tériszonyom van és a mai napig utálok bemenni. Ezek elkerülhetetlen dolgok, de nem érzem úgy, hogy szándékosan kínoznom kell magam mások elvárásai miatt szükségtelenül.
2022. dec. 30. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!