Vannak itt olyan visszafogott csajok, akik kiléptek, vagy ki akarnak lépni a komfortzónájukból?
Tehát például szigorú nevelésben részesült, de valamelyik barátnője rávette, hogy elmenjenek egy éjszakai szórakozóhelyre.
Vagy egész életében félénk volt, de végül összeszedte magát, és meg tudott tartani egy előadást, nyilvánosan, több ember előtt.
Vagy, még nem tett ilyesmiket, de készül rá.
Én pasi vagyok, de érdekelne, hogy egy introvertált nő szemszögéből milyen a világ ismeretlen része. Esetleg gondolt-e arra bizonyos élmények után, hogy visszatér a komfortzónájába?
Privátban beszélgetnék ilyen lányokkal, akik ilyesmi történeteket tudnak mesélni nekem.
Nem csak az introvertált emberek léphetnek ki a konfortzónájukból, csak náluk feltűnőbb az ilyen viselkedés.
Egyébként az önfejlesztéshez tartozik hogy olyan élményeket is megtapasztaljanak, ami eddig a világukon kívül állt, sokakat ez motivál (többek közt engem is ez vett rá ilyen élmények szerzésére)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!