Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt olyan lányok, akik...

Vannak itt olyan lányok, akik nehéz családi háttérből jöttek?

Figyelt kérdés

Problémás szülők vagy nehéz anyagi helyzet, esetleg mindkettő. A kérdés talán bizarr, de szeretném megtudni, hogy ezeknek a lányoknak milyen lett az élete, miután elszakadtak a családjuktól. Vagy ha bizonyos okokból kifolyólag még otthon élnek, mi történik.

Milyen lett a világnézetük? Min akarnak változtatni? Vagy min sikerült változtatni? Stb.

Én magam is ilyesmi háttérből jövök, bár én pasi vagyok, de át tudnánk férfi és női szemszögből is beszélni az ezzel kapcsolatos témákat.

Ha esetleg felkeltette az érdeklődésed a kérdésem, írj nyugodtan privátban.

2022. dec. 18. 21:36
 1/2 anonim válasza:
Még nem szakadtam ki a családból, csak készülök rá. Ezért még nem tudok visszatekintve beszélni róla. Csak azért kommentelek, hogy meglegyen a kérdés később. Ha szerencsém van, pár hónap múlva el tudok költözni.
2022. dec. 18. 22:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Ha gondolod, privátban is beszélhetünk már most.

2022. dec. 19. 00:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!