Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt olyan csajok,...

Vannak itt olyan csajok, akiknek underground (nem hétköznapi) világnézetük, stílusuk van?

Figyelt kérdés

Különc embereket mindig öröm számomra megismerni, pláne akkor, ha ehhez női gondolkodás társul.

Akire igaz, amit mondok az tudja miről van szó. Konkrét példát azért nem mondok, mert magától értetődően vita lenne belőle, hiszen a mainstream többség nem igazán bírja a másképp gondolkodást. Ez viszont nem vita topik.

Szóval, ha úgy érzed, igaz rád amit írtam, akkor írj nyugodtan.

De ha pl. ValóVilàgot nézel, elutasítod a spiritualitást, vagy a felkapott YouTube zenéket hallgatod, akkor feltehetően nem téged kereslek.

2022. dec. 17. 18:11
1 2
 1/16 anonim válasza:
Egész normálisnak tűntél az utolsó mondatodig xd
2022. dec. 17. 18:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod. De mint mondtam, underground nőket keresek, rájuk meg nem igazán jellemzőek azok a mainstream dolgok, amikre az utolsó mondatban utaltam. Meg nem jellemző rájuk egy rakás dolog sem, amit a hétköznapi ember csinál.
2022. dec. 17. 18:19
 3/16 anonim válasza:
Attól, hogy valaki csinál.mainstream dolgokat, még simán lehet underground.
2022. dec. 17. 18:23
 4/16 A kérdező kommentje:

Lehet, de azért itt-ott meg lehet húzni a határt. Szerintem aki pl. csak felkapott zenéket (azon belül is trash-t) hallgat, az aligha lehet az.

Aki viszont elvont rock zenét hallgat, amit az emberek többsége nem is ismer, az nagyobb valószínűséggel underground.

Haverom pl. nem tekintette rockerek azt, aki annak mondta magát, de csak a Linkn Parkot ismeri.

2022. dec. 17. 18:31
 5/16 A kérdező kommentje:
*Linkin Parkot
2022. dec. 17. 18:32
 6/16 anonim válasza:
És ha valaki vsak trasht hallgat, de amúgy kinden masban meg ellentmond a mainstreamnek?
2022. dec. 17. 18:43
 7/16 A kérdező kommentje:

Meglepődnék, ha lenne ilyen ember.

A trash a népbutításról szól, az underground ember pedig ezt felismeri. Ha valaki tehát meg is ismeri ezt a műfajt, hogy képben legyen a dolgokkal, valószínűtlen, hogy emellett verjen tábort, annyira, hogy csak ezt hallgat.

Az én szemszögömből nézve pl. a magyar/amerikai trash-nél - ha már a mainstream vonalnál maradunk, - talán a K-pop is jobb lehet.

2022. dec. 17. 18:53
 8/16 anonim válasza:

Ha valaki azt hiszi hogy átlát a népbutitáson, annál sikerrel járt a butitas :D

Amúgy miért ne hallgathatnék olyan zenét ami tetszik? Ettől nem leszek sem okosabb sem hülyébb. Nem kell azt feltétlen a mondanivalója miatt hallgatni, lehet maga a zene miatt ia.

2022. dec. 17. 19:10
 9/16 A kérdező kommentje:

Nyilván a népbutításnak is lehetnek rafináltabb eszközei. De aki a trash-ban nem ismeri fel a népbutítást, annak komoly hiányosságai vannak a dolgok szétválasztásában (szerintem).

Egyébként mindenki azt hallgat, amit akar. Csak ebben a kérdésben én nem olyanokat keresek, akik olyan zenét hallgatnak, amit trash-nak lehet nevezni.

2022. dec. 17. 19:15
 10/16 anonim válasza:
Itt csak szinte kivétel nélkül olyan különc lányok vannak, ami már nekem is sok.
2022. dec. 17. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!