Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve barátkoz?

Valakinek lenne kedve barátkoz?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok szeretek ismerkedni az egyik kedvenc hobbim közé tartozik a rajzolás is illetve a zenehallgatás az mindenféleképp zene nélkül nem tudnék meg lenni xd. Állatvédő vagyok egy büdős bogarat sem ölök meg igaz nem szeretem őket de attól még nem ölök még egyet sem Mecseknádasdon élek még a szüleimmel barátaim vannak de sajnos ők Budapesten vannak úgyhogy ritkán tudunk találkozni, ezért is regisztráltam fel erre az oldalra annyi elvárás van hogy 18-és 25 kor között írjatok de még belefér a 30 is! Még annyit hogy az oldal nem enged visszaválaszolni azonnal csak percenként szóval emiatt neharagudjatok meg!

2022. dec. 17. 13:28
 1/5 anonim válasza:
Hubde összeszedetlenre sikerült :D
2022. dec. 17. 13:31
 2/5 anonim válasza:

1. Hát ő legalább írt infókat, nem úgy mint sokan.

Egyébként meg nem ártott volna mondatokra tagolni, meg vesszőket használni.

2022. dec. 17. 13:40
 3/5 anonim válasza:
Szívesen barátkoznék veled, csak én is pesti vagyok. Nem gond utazni, bárhova elmegyek, de ez napi szinten nem lesz megoldható.
2022. dec. 17. 13:48
 4/5 anonim válasza:
#2 igazad van, ezzel nagyjából belekerült a top 10%-aba az itteni nőknek akik kérdést írnak ki. Mondjuk így belegondolva ez elég szomorú :(
2022. dec. 17. 14:16
 5/5 anonim válasza:
Szívesen megismernélek :3
2022. dec. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!