Skinheadekkel, hungaristákkal, neonácikkal ismerkednék Somogyban. Vannak itt?
Skinheadek. Ennyi. Egy külön, összetett szubkultúra, nem pedig egy ideológia.
De ott van az internet, ha érdekel akkor utána nézel, így is sok időt pazaroltam már rád. :D
Márpedig a skinheadek nagyrészt neonácik a köztudatban.....több film is bemutatja
pl: Romper Stomper - Russel Crowe-tól
pl: Imperium - Harry Pottertől (Daniel Radcliffe)
Én jobb oldali ideológiát valló nővel ismerkednék.
38 F
Uuu neonatzi.
Ezt nekem egy német barátom nagyon jól megfogalmazta hogy kik is azok:
"Csak németek lehetnek natzik! Ez az egy ami csak minket illet"
Szóval ha figyelembe vesszük eme kijelentést, akkor neonatzit csak és kizárólag Németországban találhatsz.
Amúgy ha jól rémlik a történelem könyvekből, a skinheadek nem voltak rasszisták. Majd jött pár év és már mindjárt azok lettek. Nagyban nem változott szerintem a dolog. A skinheadek a munkás rétegben voltak jelen, jó ügy volt csak a céluk. Utána is ugyan ez válthatta ki szerintem a rasszizmust. Hogy az ingyen élő cigányok (aki nem ingyen élő az ne vegye magára) csak veszik felfele a segélyeket, szaporodnak, mint a patkányok és semmit nem tesznek a közösségért. Csak lopnak csalnak hazudnak. Bevándorló ellenesség megint csak hasonlatos dolgokból adódóak. Már nem csak a munkásokat képviselték itt ezen a ponton, hanem inkább az ország érdekeit. Jelenleg is pl rengeteg bejelentett ukrán van magyarországon, akik csak azért vannak bejelentve, hogy innen kapják a nyugdíjat, amiért 1 napot nem dolgoztak nálunk. Hozzá se járulnak a GDP-hez, mert nem is itt él. Egy olyan terméket nem vesz legalább amin ÁFA van. Semmi pénz nem jön vissza. Mégis több milliárd forint megy el így külföldre, míg nálunk a minimál nyugdíjat nem tudják megemelni, valamint a 70-75 éves nyugdíjkorhatárt beszélik már. Az ukrán meg elmegy 40évesen, bejelentkezik és kap 300ezret havonta.
Ugyan úgy ez is a dolgozó embert is érinti, mert amiért ő dolgozott, azt oda adják másnak, a pénze meg nem ér semmit.
Kettes! te is keveset tudsz akkor, mert a Magyarországiak már inkább neonácik.
Vitatkoztok itt a jelzőkön...
Pont, hogyha annyira "már 2022 van" illene tudnia mindenkinek, hogy aki nem a neolibsi, romboló ideológiát követi az végeredményben náci.
Ők meg persze nagy demokraták, ugyebár.
Sajnos nem mondasz hülyeséget #18...
Az elvetemülten libsik akarják a legnagyobb elnyomást, cancel culture, szólásszabadság akadályozása, holnapig sorolhatnám... Ismerek több olyan enbert akik szélsőjobboldaliak, és sokkal inkább támogatják az emberek (minden ember) valós szabadságát, mint ezek a liberráltak.
És ezt úgy mondom, hogy még csak jobboldali sem vagyok.
#19.
Köszönöm a szívélyes egyetértést.
DE! Én javaslom, hogy ezeket az ön, és a maradék "társadalomra" veszélyes elmebetegeket ne libsizzük. Ezeknek semmi közük a "klasszikus liberalizmushoz" amire szokás "liberális", vagy ércesen "libsit" mondani. Na de ez a hiba azért is van, mert ahogyan a hazugságokat imádják, úgy előnyös nekik az, ha önmagukra is liberálisként hivatkoznak.
Semmi közük a klasszikus liberalizmushoz, főleg nem a nagy magyar, reformkori elődeinkhez. Ha akkor jelentkeztek volna ezek az erők, akkor a klasszikus liberalizmus képviselői - na meg a Habsburgok - páros lábbal rúgdosták volna őket... a bitóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!