Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Skinheadekkel, hungaristákkal,...

Skinheadekkel, hungaristákkal, neonácikkal ismerkednék Somogyban. Vannak itt?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 20:32
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

Skinheadek. Ennyi. Egy külön, összetett szubkultúra, nem pedig egy ideológia.

De ott van az internet, ha érdekel akkor utána nézel, így is sok időt pazaroltam már rád. :D

2022. dec. 12. 22:25
 12/28 anonim válasza:

Márpedig a skinheadek nagyrészt neonácik a köztudatban.....több film is bemutatja

pl: Romper Stomper - Russel Crowe-tól

pl: Imperium - Harry Pottertől (Daniel Radcliffe)

2022. dec. 13. 03:05
 13/28 anonim válasza:
A köztudatban, na az lehet... Ez szted tényleg érv? :D a köztudatban rengeteg dolog tévesen van jelen.
2022. dec. 13. 03:22
 14/28 anonim válasza:

Én jobb oldali ideológiát valló nővel ismerkednék.

38 F

2022. dec. 13. 05:22
 15/28 Camorri válasza:

Uuu neonatzi.

Ezt nekem egy német barátom nagyon jól megfogalmazta hogy kik is azok:

"Csak németek lehetnek natzik! Ez az egy ami csak minket illet"

Szóval ha figyelembe vesszük eme kijelentést, akkor neonatzit csak és kizárólag Németországban találhatsz.

2022. dec. 13. 08:18
 16/28 anonim válasza:

Amúgy ha jól rémlik a történelem könyvekből, a skinheadek nem voltak rasszisták. Majd jött pár év és már mindjárt azok lettek. Nagyban nem változott szerintem a dolog. A skinheadek a munkás rétegben voltak jelen, jó ügy volt csak a céluk. Utána is ugyan ez válthatta ki szerintem a rasszizmust. Hogy az ingyen élő cigányok (aki nem ingyen élő az ne vegye magára) csak veszik felfele a segélyeket, szaporodnak, mint a patkányok és semmit nem tesznek a közösségért. Csak lopnak csalnak hazudnak. Bevándorló ellenesség megint csak hasonlatos dolgokból adódóak. Már nem csak a munkásokat képviselték itt ezen a ponton, hanem inkább az ország érdekeit. Jelenleg is pl rengeteg bejelentett ukrán van magyarországon, akik csak azért vannak bejelentve, hogy innen kapják a nyugdíjat, amiért 1 napot nem dolgoztak nálunk. Hozzá se járulnak a GDP-hez, mert nem is itt él. Egy olyan terméket nem vesz legalább amin ÁFA van. Semmi pénz nem jön vissza. Mégis több milliárd forint megy el így külföldre, míg nálunk a minimál nyugdíjat nem tudják megemelni, valamint a 70-75 éves nyugdíjkorhatárt beszélik már. Az ukrán meg elmegy 40évesen, bejelentkezik és kap 300ezret havonta.

Ugyan úgy ez is a dolgozó embert is érinti, mert amiért ő dolgozott, azt oda adják másnak, a pénze meg nem ér semmit.

2022. dec. 13. 08:42
 17/28 anonim válasza:

Kettes! te is keveset tudsz akkor, mert a Magyarországiak már inkább neonácik.

[link]

2022. dec. 13. 11:04
 18/28 anonim válasza:

Vitatkoztok itt a jelzőkön...

Pont, hogyha annyira "már 2022 van" illene tudnia mindenkinek, hogy aki nem a neolibsi, romboló ideológiát követi az végeredményben náci.

Ők meg persze nagy demokraták, ugyebár.

2022. dec. 14. 18:05
 19/28 anonim válasza:

Sajnos nem mondasz hülyeséget #18...

Az elvetemülten libsik akarják a legnagyobb elnyomást, cancel culture, szólásszabadság akadályozása, holnapig sorolhatnám... Ismerek több olyan enbert akik szélsőjobboldaliak, és sokkal inkább támogatják az emberek (minden ember) valós szabadságát, mint ezek a liberráltak.

És ezt úgy mondom, hogy még csak jobboldali sem vagyok.

2022. dec. 14. 18:17
 20/28 anonim válasza:

#19.

Köszönöm a szívélyes egyetértést.

DE! Én javaslom, hogy ezeket az ön, és a maradék "társadalomra" veszélyes elmebetegeket ne libsizzük. Ezeknek semmi közük a "klasszikus liberalizmushoz" amire szokás "liberális", vagy ércesen "libsit" mondani. Na de ez a hiba azért is van, mert ahogyan a hazugságokat imádják, úgy előnyös nekik az, ha önmagukra is liberálisként hivatkoznak.

Semmi közük a klasszikus liberalizmushoz, főleg nem a nagy magyar, reformkori elődeinkhez. Ha akkor jelentkeztek volna ezek az erők, akkor a klasszikus liberalizmus képviselői - na meg a Habsburgok - páros lábbal rúgdosták volna őket... a bitóhoz.

2022. dec. 14. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!