Miért hisztek a barátságban mikor nincsen??
28 éves srác vagyok, soha nem vtak barátaim, de ellenben haragosaim, rossz akaróim annál inkább. Többször alám tettek az életben, kirúgattak, stb.
Miért hisznek egyesek a barátkozásban, barátságokban?
Én is sok emberben csalódtam
Barátaim nincsenek de olyan van aki meghallgatna a bajban..
Épp elég egyenlőre!
De ettől nem általánositok!
Az ember még a testvéreiben is csalódik nem, hogy a barátokban.Régebben sokkal jobb volt, az emberek jobban összetartottak.
Most meg mindenki elárulja egymást,sõt az "igazinak tartott barátnõk is ki beszélik egymást a hátuk mõgõtt.
En egy olyan barátnõre vágyom,akivel megbeszélhetem a problémáimat és viszont õ is elmondhat nekem mindent és kõztünk marad.
Én pl azt tapasztaltam, h létezik.
Ezért hiszek benne.
Ha NEKED nem jön össze a barátság, akkor a hiba BENNED VAN!
Rengeteg embernek VAN barátja, azaz nem az a gond, hogy nem létezik barátság, hanem az, hogy TE nem vagy alkamas rá!
Mert szerencsétlen vagy, és valószínűleg összeférhetetlen személyiség.
Másnak vannak barátai, köszönjük szépen.
Az, hogy neked nincsenek barátaid egy sajnálatos dolog és érdemes magadba nézni, hogy miért alakult így, de végsősoron ez egy egyéni probléma, ugyanis a barátság egy valódi dolog.
Több nagyon jó barátom van, néhányukkal már közel húsz éve vagyunk barátok, és kölcsönösen sok mindenben segítettük át egymást; egy szoros barátság akár ugyanolyan erővel is bírhat, mint egy rokoni vagy szerelmi kapcsolat (de nyilván nem ugyanolyan).
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!