Eltűnéses esetek, true crime (nem horror) érdekel itt valakit? Lehet vajon ezen érdeklődés mentén ismerkedni?
Esetleg ki a kedvenc YouTube videósotok a témában? (Nekem Karolina.:) Vagy kedvenc dokufilm?
32N, Bp
Írhattok privit is, nyitott vagyok! (Férfiak párkapcsolati jellegű vagy szexuális közeledésére sajnos nem vagyok nyitott, sajnálom. Haverkodásra persze nyitott vagyok velük is, ha ez oké.)
:))) na én mostanában pont őt szoktam nézni .
Én bár bírom a brutálisabb vonalat is, érdekel a téma:) nem vagyok debil, se pszichopata, valószínű kriminologia szakra kellett volna mennem közgazdász helyett :D .
Randomot én is szeretem. Illetve van meg Gvcooper, meg pár videós akit szeretek .
Ha gondolod írj .
26n/ Bp
Engem érdekel az ilyesmi, de Karolinát nem ismerem, meg a többi említettet sem.
Én "Anna Solves"-ot meg más, külföldi csatornákat szoktam nézni a témában.
Ha így is érdekel, felőlem beszélgethetünk ilyesmiről.
38/N
Én is szeretem ezt a témát és nekem is ők a kedvenceim. Nagyon profi munkát végeznek. Randomnál külön tetszik, hogy bejegyzésemben frissíti, ha egy eset kapcsán megoldás született.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!