Lenne kedved így beszélgetni?
Szia!
Szeretnék megismerni olyan társalgó partnereket, akiknek hasonló elvárásaik vannak a kommunikáció kulturális/etikai szabályaival kapcsolatban, mint nekem.
Én többek között a következőket tartom fontosnak egy beszélgetés során:
-Sosem bánthatjuk meg a másikat, még jószándékkal vicc szintjén sem.
-Sosem reagálhatunk negatívan a másik által megosztott gondolatra, még ha máshogy vélekedünk is az adott témáról. Építően kell hozzászólni és tiszteletben tartani a másik véleményét.
-Reagálni mindenre, amit a másik közöl.
-Nem vághatunk a szavába a másiknak. Hagyjuk végigmondani, amit szeretne közölni.
Ez természetesen szubjektív kérdés, hogy milyen egy normális beszélgetés. A célom az, hogy olyasvalakiket találjak, akik szerint ugyanazt jelenti, mint szerintem.
Nem párkapcsolatot keresek és nem szeretnék magamról túl sok mindent megosztani.
Ha érdekelne, hogy ilyesmi elvek szerint folytassunk minőségi diskurzust, akkor szívesen várom a jelentkezésed!
Szoval adjam fel emberi mivoltomat, mert felsz a velemenyemtol? Az eletben osszeomlasz, ha valaki poenkodik, vagy nem pozitivan reagal az ostobasagaidra?
Te jo eg, ember, legyen eszed... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!