Labdarúgást szerető/űző hölgyekkel beszélgetnék :) Ha ilyen vagy, van kedved hozzá? 36/F
Lehet igazság abban a válaszban, amit az 1-es válaszoló ír.
A labdaRÚGÁS(!) szó kifejezheti azt is, hogy BÁNTALMAZÓ(!) kapcsolatot tarthat fenn az illető "pasi".
A pasi, pedig rejtetten BASÁSKODÓ(!) természetre utal.
Nem bántási szándékkal írom a fentieket, de tudnod kell kérdező, hogy itt elsősorban - sajnos vagy sem - a negatív asszociáció az uralkodó irányelv.
Próbálj megbékélni a leírtakkal, ha fájdalmat okozott ez a két reakció. (Mi hölgyek egészen másképp látjuk a világot, mint Ti...)
A sport neve labdarúgás :) Ezt máshogy nem lehet leírni, akkor sem ha rúgás van benne, mint szó :)
Hívhatom focinak is, de akkor is labdát rúgnak benne. A röplabdások meg ütik. Szóval a fentiekkel nem értek egyet, de elfogadom, ha valaki ebben nem a sportot, hanem a rúgás szó miatt, bántalmazásra asszociál :) Nekem ez sosem jutott még eszembe, de mindig hall valami újat az ember :)
Szia!
Nőként én szeretem a focit, így ha gondolod irhatsz nekem.
A focit én is kedvelem. Írj rám, ha szeretnél.
30-as csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!