Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak rajtam kívül e pillanat...

Vannak rajtam kívül e pillanatban épp ráérő, szabad, izgalmas, melyérzésű, gondolkodó emberek?

Figyelt kérdés
Főképp 35, 40 feletti épp ráérő, izgalmas nőkkel beszélgetnék örömmel.

2022. okt. 6. 23:55
1 2
 11/20 anonim válasza:

Az utolsó mondat első két szavát azért vitatnám :)

#2es, aki nem vált be

2022. nov. 7. 12:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Minden tapasztalat értékes számomra. Ezt fejezi ki az utolsó mondat első két szava.
2022. nov. 7. 12:07
 13/20 anonim válasza:

A "beválik", abban a kontextusban, ahogyan itt használod az én értelmezésemben annyit tesz: elmélyült, ígéretes, folytatásra reményt adó.

Te mást értesz rajta, elfogadom.

2022. nov. 7. 12:16
 14/20 A kérdező kommentje:

Számomra minden "beválik", ha nincs folytatása, akkor is.

Mert nagyon sokat tanulok ebből, itt.

Mit is?

Ki mennyire mélyen programozott arra, hogy a saját vágyait-illúzióit-képzeteit keresse a másikban?

Én mennyire mélyen vagyok erre programozott?

Kit mennyire érdekel a másik?

Engem mennyire érdekel a másik?

Mennyire tudjuk kezelni azt, hogy a másik: másik. Másik entitás, másik szabadság, másik nyelv, másik ritmus.

Vajon csak az érdekes a másikban, ami olyan mint én, vagyis olyan, mint amilyen illúziók, vágyak, képzetek bennem a másikról élnek?

Milyen mértékben rontunk egymásra elvárásainkkal?

Csodálkozunk-e még (mindig) azon, ha ennek csalódás a vége?

Ilyesmik...

Miközben itt csak beszélgetni, szabadon kapcsolódni szeretnék, nem társat keresek.

2022. nov. 7. 13:45
 15/20 anonim válasza:
A szabad és az izgalmas alatt mire gondolt a költő? :) A szabadság mint fogalom megvan, de a te olvashatod van ki szabad? Csak mert amúgy mindnyájan a kapitalizmus rabszolgái vagyunk, senki sem szabad. :) Csak van akiben megvan az illúzió.
2022. nov. 7. 22:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Szabad szerintem az, aki áramlásban, folytonos változásban van, aki nem ragaszkodik formai és tartalmi konstansok(illúziójá)hoz. Izgalmas pedig, aki megéli és valamilyen módon kifejezi, megosztja a változásban létezést.
2022. nov. 8. 08:59
 17/20 anonim válasza:
Kérdező, mi a csillagjegyed?
2022. nov. 8. 11:02
 18/20 anonim válasza:

Előző: a csillagjegy szinte nulla infó, pláne, hogy ráadásul félrevvezető infó általában, oly müdon, amely a tippelgetésre emlékeztet. Evvel szemben a teljes radixot kell vizsgálni az összes Naprsz-beli bolygóval, fényszögekkel. Sok év tanulást kíván az asztrológia. A "csillagjegyek" (Nap jegyek) ismerete szinte nulla infó, és mondom, legfőképpen félreértések alapja.

Kérdező, az utóbbi kommentedhez igen hasonlóan vélekedem. De ahogy olvaslak, inkább nőkkel beszélgetnél, én viszont 40-es férfi vagyok. Ha mégis filóznál velem közösen, írj privit. :)

2022. nov. 28. 23:48
 19/20 Betty26 válasza:
Pár évvel fiatalabb vagyok de szivesen beszélgetek!
2023. jan. 5. 18:30
 20/20 anonim válasza:
kár hogy törölte magát a kérdező, érdekes személyiség és én is hasonlóan gondolkodom :-(
2023. dec. 26. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!