Vannak rajtam kívül e pillanatban épp ráérő, szabad, izgalmas, melyérzésű, gondolkodó emberek?
Az utolsó mondat első két szavát azért vitatnám :)
#2es, aki nem vált be
A "beválik", abban a kontextusban, ahogyan itt használod az én értelmezésemben annyit tesz: elmélyült, ígéretes, folytatásra reményt adó.
Te mást értesz rajta, elfogadom.
Számomra minden "beválik", ha nincs folytatása, akkor is.
Mert nagyon sokat tanulok ebből, itt.
Mit is?
Ki mennyire mélyen programozott arra, hogy a saját vágyait-illúzióit-képzeteit keresse a másikban?
Én mennyire mélyen vagyok erre programozott?
Kit mennyire érdekel a másik?
Engem mennyire érdekel a másik?
Mennyire tudjuk kezelni azt, hogy a másik: másik. Másik entitás, másik szabadság, másik nyelv, másik ritmus.
Vajon csak az érdekes a másikban, ami olyan mint én, vagyis olyan, mint amilyen illúziók, vágyak, képzetek bennem a másikról élnek?
Milyen mértékben rontunk egymásra elvárásainkkal?
Csodálkozunk-e még (mindig) azon, ha ennek csalódás a vége?
Ilyesmik...
Miközben itt csak beszélgetni, szabadon kapcsolódni szeretnék, nem társat keresek.
Előző: a csillagjegy szinte nulla infó, pláne, hogy ráadásul félrevvezető infó általában, oly müdon, amely a tippelgetésre emlékeztet. Evvel szemben a teljes radixot kell vizsgálni az összes Naprsz-beli bolygóval, fényszögekkel. Sok év tanulást kíván az asztrológia. A "csillagjegyek" (Nap jegyek) ismerete szinte nulla infó, és mondom, legfőképpen félreértések alapja.
Kérdező, az utóbbi kommentedhez igen hasonlóan vélekedem. De ahogy olvaslak, inkább nőkkel beszélgetnél, én viszont 40-es férfi vagyok. Ha mégis filóznál velem közösen, írj privit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!