Nincs kedve valakinek közös házat/lakást venni velem?
Figyelt kérdés
Barátkozás, közös szimpátia esetén persze. Az nem fontos, hogy férfi vagy nő, de nőnek jobban örülnék. Én 47 éves férfi vagyok. ( Nincs pénzem egy normális házra, meg egy kis társaság is jó lenne, illetve egy rendes lakótárs) A kérdés azoknak szól elsősorban, akik magányosak, és szintén nincs annyi pénzük, hogy egyedül egy rendes lakást/házat vegyenek. Tudom hogy elsőre nagyon fura kérdés. Mert inkább házasok szoktak együtt ingatlant venni, de mi van az egyedül élőkkel, akiknek nincs párjuk? Úgy néz ki, hogy már nem is lesz senkim. Ha később nem jönnénk ki, akkor eladhatnánk az ingatlant, és mindkét fél visszakapná a pénzét. Ha egyenlő arányban költenénk rá, vagy rendbeszednénk akkor többet is.2022. okt. 2. 23:56
1/9 anonim válasza:
Mennyid van rá, hol szeretnél ingatlant venni, és milyen ingatlanra gondoltál?
Írjál magadról is, hogy kiderüljön, kihez passzolsz lakótársként.
2022. okt. 3. 00:02
2/9 anonim válasza:
5 éven belül visszatérek ide, hogy válaszoljak.
48N
2022. okt. 3. 04:36
3/9 anonim válasza:
Meg egy fél lakást se tudok venni.
2022. okt. 3. 08:19
4/9 anonim válasza:
Az ilyen eseteknek sosincs jó vége. Hanyagold ötleted. (főleg magyarban)
2022. okt. 3. 09:45
5/9 anonim válasza:
Csak azért írok, mert kíváncsi vagyok 2-es betartja-e az ígéretét
2022. okt. 3. 12:53
6/9 anonim válasza:
akkor már inkább közösen bérlés mert akkor egyszerű szétválni is, nem kell pereskedni a tulajdonomért :D
2022. okt. 3. 18:54
7/9 anonim válasza:
Persze majd egy vadidegennel fogunk kozosen házat venni 30 évre
2022. okt. 3. 21:00
8/9 anonim válasza:
Szerintem is inkább egy közös albérlet.
Így elgondolva nagyon egyszerűnek hangzik, majd eladjuk ha nem jön össze, arányában ki mennyit költött rá...Csak ha már ott leszel, bizonyítani, hogy valóban ki mennyit költöt rá...Főleg ha már a kapcsolat is megromlik...
2022. okt. 4. 06:27
9/9 anonim válasza:
Én most vettem házat...😀
Illetve én is kíváncsi vagyok arra, hogy betartja-e 2-es az ígéretét...😅
2022. okt. 5. 03:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!