Vannak itt Debreceniek, akik szivesen ismerkednének, barátkoznának velem?
A cél olyan ember találása lenne, akivel ki tudnék ülni beszélgetni valahova, néha esetleg eljárni szórakozni, közös programok stb, tehát akivel személyes kapcsolatot tudnánk kialakítani, nem levelezőtársat.
Én elég introvertált vagyok, nehezen alakítok ki kapcsolatokat, viszont nyitott vagyok, szóval ha valaki kedvet kapott a dologhoz, az írjon nyugodtan, és meglátjuk mit sikerül kihoznunk belőle.
21F
Szia! Nekem írhatsz ha gondolod.:)
L
Szia! Szintén eléggé introvertált, új kapcsolatot nehezen kialakító ember vagyok (25/F és Debrecen), szóval eleinte max levelezőtárs lehetek, de ha van elég türelmed, akkor előbb-utóbb élőben is találkozhatunk.
Ilyenkor amúgy mindig felvetődik bennem, hogy ennyi még bőven kevés közös nevezőnek, barátkozáshoz nem árt közös érdeklődési kör vagy az a bizonyos egy hullámhosszon (vagy legalább egy frekvenciatartományban :D) levés. De ahogy írtad is, meglátjuk, mit sikerül kihozni belőle. Szóval ha gondolod, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!